Φωτογραφίες - σοκ του Χρήστου Παππά

Φωτογραφίες - σοκ του Χρήστου Παππά Facebook Twitter
17

 

Φωτογραφίες - σοκ του Χρήστου Παππά Facebook Twitter

Φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, ντυμένο στα χακι, με κόκκινο περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, που ήταν κορνιζωμένη μέσα στο σπίτι του στα Ιωάννινα, βρήκαν οι αστυνομικοί.

Η φωτογραφία, που αποτελεί το «πειστήριο Νο 32» δημοσιεύτηκε σήμερα σχεδόν σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ και ήταν εκείνη που αποδεικνύει περίτρανα, ότι οι δηλώσεις Παππά, κατα την διάρκεια της απολογίας του, ότι τάχα «δεν είναι ναζιστής», μόνο ακριβείς δεν ήταν.

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Παππάς είχε πει σε ανακριτή και εισαγγελέα, οτι «δεν υπάρχει ουδεμία πολιτική συνάφεια» μεταξύ η Χρυσής Αυγής και ναζισμού, αφού η Χρυσή Αυγή «πρεσβεύει την ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού».

Φωτογραφίες - σοκ του Χρήστου Παππά Facebook Twitter

Μαζί με την συγκεκριμένη ανατριχιαστική φωτογραφία, που θυμίζει φριχτές εποχές που νομίζαμε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, οι αστυνομικοί βρήκαν και δεύτερη παρόμοια, που απεικονίζει τον Χρήστο Παππά σε νεαρότερη ηλικία να χαιρετά ναζιστικά με φόντο την κόκκινη σημαία με την μαύρη σβάστικα.

Και οι δυο φωτογραφίες βρίσκονταν σε εμφανέστατα σημεία του σπιτιού του «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
Με δερνουν οι συμμαθητες μου....ουγκ...τα κοριτσια με εχουν στο φτυσιμο...ουγκ...στα αθληματα ειμαι γτπκ...ουγκ....ουτε στα μαθηματα τα καταφερνω...ουγκ...θα μπω στα χρυσα αυγα και θα τους δειξω εγω...ουγκ...
Είμαι 1000% σίγουρος ότι τότε που του άρεσε να παίζει τα SS και να βγαίνει φωτογραφίες έμενε ακόμα με τη μαμά του και τον μπαμπά του και αυνανίζονταν κρυφά στην τουαλέτα του σπιτιού.
Το άθλιο της υπόθεσης είναι ότι αυτό που μας σοκάρει δεν είναι τα εγκλήματα που έκαναν στις γειτονιές της Αθήνας εδώ και χρόνια αλλά οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις του Παππά. Απευθύνομαι σε δημοσιογράφους, δικαστές και πολιτικούς.
Δεν νομίζω οτι σκοάρεται κανείς ιδαιίτερα, Πρέπει να είσαι πολύ αφελής, καλόπιστος (ή απλά ηλίθιος) για να μήν καταλάβεις οτι πίσω από το εθνικοπατριωτικό περιτύλιγμα βρίσκονται στυγνοί ναζιστές.
Φωτογραφίες σοκ θα ήταν αν τον βλέπαμε με τούτου και πουέντ να κάνει πιρουέτες. Αυτές δεν είναι φωτογραφίες σοκ. Ποιος έπεσε από τα σύννεφα όταν τις είδε;