Η O’ Connor θα μηνύσει την Cyrus για τα tweets της

Η O’ Connor θα μηνύσει την Cyrus για τα tweets της Facebook Twitter
6

[Λ.Φ.]

Η online διαμάχη μεταξύ της ιρλανδής τραγουδίστριας με τη Miley Cyrus συνεχίζεται με ένα τρίτο ανοιχτό γράμμα προς τη νεαρή ποπ σταρ.

«Δεν ενδιαφέρομαι να σε συναντήσω» έγραψε η O'Connor στο Facebook, απαντώντας σε tweet της Cyrus. Η Miley έγραψε ότι είναι υπερβολικά απασχολημένη για να απαντήσει στα δύο πρώτα ανοιχτά γράμματα – αυτό το Σαββατοκύριακο παρουσιάζει την εκπομπή Saturday Night Live – αλλά πρότεινε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

Η O'Connor συνέχισε γράφοντας «χθες είχες άφθονο χρόνο για να κοροϊδέψεις την Amanda Bynes... ένα εντελώς αθώο πρόσωπο στην ιστορία... και εμένα, που επίσης δεν αξίζω την κακοποίησή σου», σχολιάζοντας ένα tweet της Cyrus, στο οποίο έγραφε «πριν την Amanda Bynes [πρώην παιδί θαύμα που τώρα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική] υπήρχε η O' Connor». «Μαζί με εμάς κορόιδεψες όλους όσους υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας και όλους όσους υπέφεραν σε χέρια ιερέων».

Η O' Connor συνέχισε απαιτώντας από την Cyrus να ζητήσει συγνώμη, αλλιώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες στο δικαστήριο.

«Αν δεν ζητήσεις συγνώμη δεν θα έχω άλλη επιλογή παρά να προσφύγω στο δικαστήριο αφού είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κάποιος δουλειά όταν ο κόσμος πιστεύει ότι υποφέρει από ψυχική ασθένεια», έγραψε.
Η online διαμάχη μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν η Cyrus ανέφερε ότι το βίντεο "Wrecking Ball" είχε ως έμπνευση το "Nothing Compares 2U".

[via]

It's Viral
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δεν έχω καταλήξει αν η μικρά παίζει έξυπνα το παιχνίδι της δημοσιότητας (την μάθαμε ακόμα και εμείς που δεν την έχουμε ακούσει να μιλάει, όχι μόνο να τραγουδάει) ή έχει ξεφύγει από μανατζαρέους κτλ και γράφει ότι ακατάσχετο έχει στο (ελαφρώς καμμένο) μυαλουδάκι της
Αυτό συμβαίνει όταν τα παιδιά δε μεγαλώνουν με ορισμένες κοινωνικά αποδεκτές αξίες...δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός, κατανόηση, ταπεινοφροσύνηκαι μετριοφροσύνη...Αποτελείκαι πρότυπο το ανώριμο γκαούτσαλο..και το νεαρό της ηλικίας δεν αποτελει δικαιολογία.