Χώρισε ο Μαρκ Τζέικομπς με τον Χάρι Λούις

Χώρισε ο Μαρκ Τζέικομπς με τον Χάρι Λούις Facebook Twitter
10

[Λ.Φ.]

Χώρισε ο Μαρκ Τζέικομπς με τον Χάρι Λούις Facebook Twitter

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαρκ Τζέικομπς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Louis Vuitton. Τώρα, εγκαταλείπει έναν άλλον Λουί, τον σύντροφό του, Χάρι Λούις. Το ζευγάρι ήταν μαζί για ένα χρόνο και ο Χάρι ανακοίνωσε τη νέα του ζωή με μια δραματική φωτογραφία στο Instagram, συνοδευόμενη από το εξής κείμενο:

Χώρισε ο Μαρκ Τζέικομπς με τον Χάρι Λούις Facebook Twitter

«Λοιπόν θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα μοιραστεί μαζί σας όλα τα νέα... εγώ και ο Μαρκ αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τη σχέση μας ως ζευγάρι... η απόσταση και η έλλειψη χρόνου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν κάτι ρεαλιστικό τελικά, και είναι ένας τόσο υπέροχος και καταπληκτικός άνθρωπος, που πιστεύω ότι αξίζει έναν σύντροφο που θα μένει τουλάχιστον σε μια από τις πόλεις στις οποίες ζει.. επίσης, κι εγώ το έχω ανάγκη αυτό... αγαπιόμαστε πάρα πολύ, και η απόφαση ήταν κοινή!!!! Κάθε ξεχωριστή στιγμή που περάσαμε μαζί θα είναι πολύτιμη, και ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε στις ζωές και των δυο μας... και οι δύο επικεντρωνόμαστε στη δουλειά, και στο να τα καταφέρουμε!!!!! Οπότε, για όσους ήταν πάντα υποστηρικτικοί, σας παρακαλώ μη στενοχωριέστε, η ζωή συνεχίζεται, για όλους μας... Και για αυτούς που προσευχόταν να έρθει αυτή η μέρα, ορίστε... ο Μαρκ Τζέικομπς και ο Χάρι Λούις δεν είναι πια ζευγάρι, επίσημα!!!!»

It's Viral
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια