Οι προδοσίες των φίλων στο 'Αγαπητή Α, μπα;'

Οι προδοσίες των φίλων στο 'Αγαπητή Α, μπα;' Facebook Twitter
4

 

________________

1.

"Ίσως σχηματιστεί κάποτε μια κρίσιμη μάζα"

 

Το Hundredth monkey effect δηλαδή? Ρομαντική η Α μπα... -batman με robin

Επ, εγώ δε σας έβρισα.

 

 

________________

2.

"Η Έλενα είναι 32 και έχει σχέση με τον Γιώργο εδώ και 5 χρόνια. Στα γενέθλιά της ο Γιώργος μου έπιασε βύζο και μπούτι. Της τα μετέφερα όλα, αλλά εκείνη παρά την τολμηρή έως σιχαμένη κίνησή του, τον συγχώρεσε.

Με ακύρωσε πρώτα σαν γυναίκα και μετά σαν φίλη.

Γιατί τέτοια αδικία; το μ#$ί της είναι πιο σημαντικό από την αξιοπρέπεια της γυναίκας;"- Έφη

Μπράβο πλοκάμια ο Γιώργος! Τι να την κάνεις την αξιοπρέπεια όταν έχεις το Ύπουλο Χταπόδι; Έφη, αν σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, βρίσε το «Γιώργο» με όσες λέξεις ξέρεις και απείλησε ότι αν δεν πει αυτός τι έκανε, θα της το πεις εσύ (και μετά σκέψου αν θα το πεις.)

 

________________

3.

γιατί η LIFO άλλαξε γραμματοσειρά? ποια εσωτερική ανάγκη την οδήγησε σ' αυτήν την απόφαση?- maria la del barrio soy!

Δεν είναι πολύ ωραία;

 

________________

4.

Την έκφραση "Α, μπα" την χρησιμοποιούσα με ένα φίλο αρκετά μετά από συστηματικές διορθώσεις με τον Τάσο Μπίρη στις συνθέσεις του ΕΜΠ. Όποτε έλεγες κάτι που ξεπερνούσε τα όρια του Μοντερνισμού, ο ίδιος απαντούσε έτσι. Τότε μας είχε κολλήσει και είχαμε γίνει "Αμπάκηδες".. Από εκεί προέρχεται το ψευδώνυμό σου?- Glaros Tsu-Tsu

Ωραία ιστορία, αλλά όχι.

 

________________

5.

Δεν θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Θέλω μόνο να πω στους άντρες πως τα "μεμέ" μας (μεμέ;) δεν είναι ζυμάρι που απλά το πιάνεις κ το ζουλάς. Αυτά. Φιλιά-just me

Shout out, sistah!

________________

6.

Αγαπητή 'Α, μπα, υποθετικά λοιπόν...κάνεις παρέα μ έναν τύπο που ξέρεις ότι αισθάνεται διάφορα για σένα και σε στιγμή μέθης κάνετε ό,τι κάνετε κι ύστερα φεύγει για στρατό... Ωστόσο, έχει ξεκαθαριστεί κι από τις 2 πλευρές ότι δεν υπάρχει καμιά προοπτική για κτ περισσότερο όχι μόνο λόγου στρατού κι απόστασης αλλά διότι δεν είναι κανένας σε φάση για σχέσεις, με τη συμβατική έννοια έστω..αν κι ο τύπος δείχνει να το χει πάρει πιο ζεστά...και τότε είναι που το σύμπαν συνωμοτεί απλά και μόνο για να διασκεδάσει μαζί σου, και ερωτεύεστε με τον καλύτερο φίλο του τύπου...και ξέρεις ότι εσύ είσαι καλυμμένη εν μέρη γτ ποτέ δε δεσμεύτηκες για τπτ αλλά παράλληλα μπαίνεις ανάμεσα σε 2 φίλους...και ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μουδιάζεις τον εγκέφαλο σου, μπαίνεις στο αυτόματο κι απλά το ζεις, στα κρυφά...πόσο απλό βέβαια είναι αυτό; τί κάνεις τελικά; περιμένεις να πάρει πρωτοβουλία ο φίλος και να σε απομακρύνει αυτός; φεύγεις από μόνη σου πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα; μιλάς ειλικρινά στον τύπο που ναι στο στρατό; όταν τα θέλω σε διχάζουν και σε απομακρύνουν από αυτά που θεωρούσες  ηθικά σωστά και σου διαταράσσουν τις σταθερές σου..τί κάνεις??

Αγόρια και κορίτσια, είσαστε μικρά και ζείτε τη ζωή κάνοντας τα λάθη σας. Οι λέξεις «καλύτεροι φίλοι» και «έρωτας» είναι στο μυαλό σας χίλιες φορές πιο έντονες από όσο χρειάζεται αλλά δε φταίτε, η μέθη της νεότητας… που ευτυχώς έρχεται μόνο μια φορά.

 Μολαταύτα, δε νομίζεις ότι είναι ζήτημα του φίλου να το πει στον φίλο του;

 

________________

7.

Μα πού πήγαν τα γαϊδούρια?

Μήπως πρέπει να σκεφτούμε κάτι για να μην εκλείψουν τα καημένα τα γαϊδουράκια από τη φύση? Για τα άλογα έχουν φτιάξει το business με τους ιππικούς ομίλους.."- bibi

Είναι όπως με τα χάμστερ και τα ποντίκια, ζήτημα κακού μάρκετινγκ.

 

________________

8.

Τρεις και ο κούκος. Ο κούκος είναι το γνωστό πουλί, οι άλλοι τρεις τί είναι?- Glaros Tsu-Tsu

Καταπληκτική ερώτηση, μήπως θέλεις να ρωτήσεις και ποιόν έχουν πατέρα τα παιδιά του Ζεβεδαίου;

 

________________

9.

..εγώ πιστεύω ότι είμαι cool, άνετη και γαμάτη και το αγόρι μου πιστεύει ότι είμαι κυκλοθυμική, κολλημένη και περίεργη.... Ποιόν να πιστέψω?? ..εμένα ή αυτόν???- ...η δεν ξέρω.. έχω μπερδευτεί!!!!!

Εγώ πιστεύω στα μετρημένα σημεία στίξης.

________________

10.

"Αγαπητή α μπα,

 

Θα βρω ποτέ μια δουλειά της προκοπής?"- papaki

Να, αυτά βλέπω και στενοχωριέμαι.

 

  

________________

11.

"Pardon, αλλά όλο το βλέπω γραμμένο αλλά δεν ξερω τί είναι.

 

Τι σημαίνει λοιπόν tumblr ?" –xrisa

Την επόμενη φορά που δεν θα ξέρεις κάτι, δοκίμασε το google. Λένε ότι είναι φοβερό εργαλείο.

________________

12.

"Αγαπητή ""α,μπα?"",

γιατί η "persona" του Βergman θεωρείται τόσο αριστουργηματική ταινία?"- m.a.

Είναι αμυδρά εικονοκλαστικό να αμφισβητείς τις μεγαλοφυΐες αλλά όταν ξεπερνάς τα 25 είναι γονιμότερο να τις αναζητείς. Ας μη συζητήσουμε γιατί οι ταινίες του Μπέργκμαν είναι αριστουργήματα – δεν ξέρω ποιός είσαι εσύ, αλλά εμένα δε με παίρνει.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια