Καμίνης: «Δεν θα ξαναδώσω την πλ. Αγίου Παντελεήμονα για εκδηλώσεις»

Καμίνης: «Δεν θα ξαναδώσω την πλ. Αγίου Παντελεήμονα για εκδηλώσεις» Facebook Twitter
4

Να μην χρησιμοποιείται η πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα για «μάχες συμβόλων», γιατί θα αναγκαστεί να μην την ξαναδώσει για εκδηλώσεις, προειδοποίησε ο Γιώργος Καμίνης σήμερα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως είπε, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα τις διοργανώνει στο εξής ο δήμος, και όπως τόνισε αυτό θα είναι δύσκολο πλέον, καθώς ξεκινούν σύντομα τα έργα ανάπλασης της παιδικής χαράς και συνολικά της πλατείας.

Υπενθυμίζεται  ότι για αύριο στις 12 το μεσημέρι έχει προαναγγελθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο με προσυγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας και πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Στην πλατεία, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως είπε ο κ. Καμίνης, "λίγο αργότερα οι νεοναζί έχουν προγραμματίσει τη δική τους κινητοποίηση». (Η Χ.Α. έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στο Σταθμό Λαρίσης για τις διώξεις στην οργάνωση).

Η προειδοποίηση του κ. Καμίνη για τις εκδηλώσεις στον Α. Παντελεήμονα προκάλεσαν αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, με τον κ. Σοφιανό από τη Λαϊκή Συσπείρωση να σημειώνει ότι «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να μη στοχοποιούμε ανθρώπους».

Από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, ο Φώτης Ιγνατίου ζήτησε να μη δοθεί άδεια ούτε για την αυριανή αντιφασιστική κινητοποίηση.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Δεν θα ξαναδώσω την πλατεία σε κανέναν"ούτε σε αυτούς που ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις για παιδιάούτε σε αυτούς που μαχαιρώνουν τα παιδιά των μεταναστών.Δηλαδή για να γίνονται εκδηλώσεις στο δημόσιο χώρο σε μια δημοκρατική χώρα θα πρέπει να δίνουν άδεια οι "αρχές"?
@DreamTroll Για του λόγου το αληθές και βάσει πρωτοκόλλου, ναι, σε όλες τις δημοκρατικές χώρες είναι απαραίτητη η παροχή άδειας από την αρμόδια υπ/σία της τοπικής αυτοδιοίκησης για να γίνουν εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους.