Bill Gates: «Εκπληκτική η τεχνολογία, αλλά δεν θα σώσει τον κόσμο»

Bill Gates: «Εκπληκτική η τεχνολογία, αλλά δεν θα σώσει τον κόσμο» Facebook Twitter
3

«Εκπληκτική η τεχνολογία, αλλά δεν πρόκειται να σώσει τον κόσμο. Αν θέλουμε να βελτιώσουμε τον κόσμο πρέπει να ασχοληθούμε με πιο βασικά πράγματα, όπως την παιδική θνησιμότητα και τη διατροφή των παιδιών», δηλώνει σε συνέντευξη του στους F.T. ο Μπίλ Γκέιτς.

 «Οι υπολογιστές δεν είναι στην ιεραρχία των αναγκών των ανθρώπων στις πέντε πρώτες θέσεις», συμπληρώνει ακόμα ο συνιδρυτής της Microsoft που είχε και ένα «καρφί» για τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Σχολιάζοντας τη δήλωση του ιδρυτή του Facebook, ότι «το ιντερνετ είναι σημαντικό θεμέλιο για τη βελτίωση του κόσμου», ο Γκέιτς λέει:  

«Το διαδίκτυο ως προτεραιότητα; Είναι αστείο. Αν πιστεύετε ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι κλειδί για να βελτιωθεί ο κόσμος, εντάξει. Εγώ δεν το πιστεύω».

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι συνιδρυτής του Bill & Melinda Gates Foundation ,που έχει διαθέσει δισεκατομμύρια δολάρια για  την καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών και της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες .

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
βασικά είναι απλό ο Gates ποτε δεν καταλαβε,χώνεψε ή του άρεσε το διαδίκτυο. Απο την αλλη οι προτεραιότητες είναι αυτές που αναφέρει, το διαδίκτυο όμως (και οχι το fb βεβαια) εχει βοηθήσει σημαντικά να ξεπεραστουν.ειναι σαν να λες ο Guterberg δεν ελυσε κανενα βασικο προβλημα. Σημείο το οποιο μπορεί να ειναι ταυτόχρονα τόσο σωστό όσο και λανθασμένο.
"Ο Μπιλ Γκέιτς είναι συνιδρυτής του Bill & Melinda Gates Foundation ,που έχει διαθέσει δισεκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών και της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες" . Πηγή: www.lifo.grΔεν είναι Μητέρα Τερέζα, αλλά οι δωρεές του μέχρι τώρα και η διαθήκη του (αφήνει από 10 εκατομμύρια δολλάρια στα παιδιά του και το υπόλοιπο της περιουσίας του θα διανεμηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς) είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για όσους διαθέτουν δισεκατομμύρια, αλλά για όλους μας, νομίζω.