Η κλήρωση του διαγωνισμού Sony Xperia Z1

Η κλήρωση του διαγωνισμού Sony Xperia Z1 Facebook Twitter
6

Η LiFO διοργάνωσε μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα Sony Xperia Z1. Κατά την κλήρωση που έγινε σήμερα νικήτρια αναδείχτηκε η Mina Emmanouil και πρώτος επιλαχών, βάσει των όρων συμμετοχής, ο ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ. 

Το νέο Xperia™ Z1 smartphone συγκεντρώνει ότι καλύτερο έχει η Sony.

Ανακάλυψε την ίδια ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι ψηφιακές μηχανές, καθώς και Full HD οθόνη με την πιο πρόσφατη τεχνολογία BRAVIA για κινητά. Όλα σ' ένα ελκυστικό και αδιάβροχο σχεδιασμό. Απαθανάτισε, απόλαυσε και μοιράσου τις καλύτερές σου στιγμές, όπως δεν έκανες ποτέ ξανά/ως τώρα.

Εκπληκτικές επιδόσεις

Ο ενσωματωμένος  τετραπύρινος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon™ των 2.2 GHz και η υποστήριξη 4G δικτύου  θα απογειώσουν την εμπειρία χρήσης του mobile internet. Απόλαυσε γρήγορο mobile internet με την σιγουριά του 4G δικτύου της COSMOTE.

Η Κάμερα των 20,7 megapixel υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας  Sony  σε συνδυασμό με την Οθόνη 5" Full HD TRILUMINOS™ με X-Reality for mobile, σου δίνουν την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Όλος ο κόσμος των Smartphones από την Cosmote

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια