Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλά, ελληνικά σίριαλ;

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλά, ελληνικά σίριαλ; Facebook Twitter
13

Η σεναριογράφος-σκηνοθέτις της οποίας το προηγούμενο καλτ σίριαλ είχε προκαλέσει το ποστ μου "Όχι, σας παρακαλώ, δείτε την πιο low budget ΕΛΛΗΝΙΚΗ τηλεοπτική σαπουνόπερα (Ο Εντ Γουντ ζει και σκηνοθετεί σαπουνόπερα για το ΕΝΑ Channel...!)" επέστρεψε με το νέο πολυαναμενόμενο σίριάλ της

Στη σκιά της τρέλας. 

Στο πρώτο επεισόδιο που μόλις ανέβηκε ονλάιν υπάρχουν τα πάντα:

Μυστήριο, πάθος, βία, αναφορές στην ελληνική κρίση

Πρωταγωνίστρια φωτιά

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλά, ελληνικά σίριαλ; Facebook Twitter

γράφει στ' αλήθεια το όνομά της "Βάσο";

Πρωταγωνιστής φωτιά

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλά, ελληνικά σίριαλ; Facebook Twitter

O μικρός μπέμπης

Κρέντιτς γραμμένα από ρομπότ

 

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλά, ελληνικά σίριαλ; Facebook Twitter

 

Μόνο σε ένα τυχαίο screenshot:

"υπεύθηνη", "φλιππιο", "προπονιτής", "ιΟσηφίδης", "προπονιτής", υπεύθηνη" "οφανοτροφείου" - μη πούμε για τη σύνταξη του "προπονιτής πολεμικές τέχνες". 

 

Γκεστ από τον Φλωρινιώτη και τα παιδιά του!

 

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλά, ελληνικά σίριαλ; Facebook Twitter

 

(H Aννούλα γράφτηκε ως "Αννόλα")

 

 

Κι αυτά είναι μόνο στους τίτλους!

Υπάρχουν και αρκετά καλά στο σίριαλ - η όμορφη Καβάλα ας πούμε, ή η σκηνοθεσία, ή η καλή πρόθεση - αλλά η έλλειψη σημασίας στη λεπτομέρεια είναι συναρπαστική, σε όλο το επεισόδιο.

 

 

 

Καλή απόλαυση

 

 


αγαπημένη στιγμή, ο κλαυσίγελως μετά το 7ο λεπτό

 

 


αγαπημένη στιγμή, ο διάλογος (και το σπίτι και η διακόσμηση) στο 5.45

 

 

 


αγαπημένη στιγμή, ο μονόλογος στο 1.55

 

 


αγαπημένη στιγμή, το ΓΥΜΝΟ και το σεξ στο 1.30!

 

 


αγαπημένη στιγμή: τα "δείτε στο επόμενο επεισόδιο", στο 6.50

 

 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

13 σχόλια
το "οικογεινειακές ιστορίες" αποτελεί κατ' εμέ το highlight της ελληνικής τηλεόρασης, τα τελευταία χρόνια. ιστορίες δυνητικά βγαλμένες από τη ζωή, με πληθώρα χαρακτήρων τους οποίους σου δινόταν η ευκαιρία να γνωρίσεις και να ταυτιστείς. με σασπένς που σε καθήλωνε και σ' ανάγκαζε να επιστρέψεις μετά από κάθε διαφημιστική διάλειμμα έστω να κλέψεις μια ματιά απ' τη συνέχεια, να δεις τί θα γίνει στο τέλος. και πάντα τελειώνοντας με μια νότα αισιοδοξίας, με ένα φινάλε κάθαρσης. Επιπροσθέτως, ακτινογραφούσε με υπέροχο τρόπο την ανθρώπινη ανοησία∙ πως, επειδή είμαστε πολύ δειλοί ν' αντιμετωπίσουμε τους ανθρώπους μας αλλά και εμάς τους ίδιους, οι υπεκφυγές και τα ψέμματα συσσωρεύονται και το θηρίο που ταΐζουν καταντάει αδάμαστο.
Ενα "κλικ" πιο κατω απο το "Μπρουσκο" και τις αλλες σαπουνοπερες που παιζονται στα μεγαλα καναλια... Και ολα αυτα μαζι αποτελουν την εναλλακτικη στα τουρκικα!Η τηλεοπτικη Ελλαδα της κρισης...
στην σκηνη με το σεξ δεν ξερω με τι να πρωτοκαω...που την σουρνει απο το σαλονι στην κρεβατοκαμαρα σε στυλ αγκαλιτσα παλαιστη ελληνορωμαϊκης? που η τυπισσα εχει μια φατσα "μην με αγγιζεις σιχαινομαι" αλλα κατα τ'αλλα τον θελει απεγνωσμενα? που την γυρναει ατσουμπαλα στο πλάι για να την γδυσει μην τυχον και φανει στηθος? (το οποιο τελικα φαινεται) που την πεταει στο κρεβατι λες και πεταει σε γκρεμο σακι με πατατες? που της φιλαει την πλατη και εχει μπερδευτει το κομποσχοινι στην μουρη του....????? απολαυση! (και δεν την ειδα καν με ηχο)