Η εκλεκτή τραγουδίστρια Τζίνα Βαρώνη και ο μασαζοκορσές SLIM

Facebook Twitter
15

 

Στη δεκαετία του '90 η τραγουδίστρια που μπορεί να μην ηχογράφησε ποτέ τίποτα άλλο πέρα από μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή της διαφήμισης ("έφυγες εσύ, έφυγες εσύ"), η Τζίνα Βαρώνη, έγινε σχετικά γνωστή από τις διαφημίσεις SLIM.

 

Σε μερικές φορούσε το κολάν SLIM, σε κάποιες έναν κορσέ που την έκανε να φαίνεται κάποιους πόντους λεπτύτερη, σε άλλες μια διαστημική φόρμα που την έκανε να φαίνεται αρκετούς τόνους γελοιότερη. Απ' τις πολύ καλές ήταν αυτές που φορούσε τον κορσέ και πηδούσε ψηλά, με σλόγκαν το "Τον φοράς, περπατάς και πετάς!"

 

Τέλος σε επιλεγμένες έπινε ένα αμφιλεγόμενο τσάι αδυνατίσματος... ["Πόσο χαρακτηριστικά '90ς όλα αυτά, τότε που λεφτά υπήρχαν κι ήμασταν έτοιμοι να πιστέψουμε οτιδήποτε!" ήταν η αρχική μου σκέψη. Μετά όμως συνειδητοποίησα πόσα σκουπίδια πωλούνται στην τηλεόραση τώρα - κάτι που πίνει ο Γιώργος Κωνσταντίνου και βγάζει μαλλιά, κάτι άλλα που είναι "γνωστοποιημένα" στον ΕΟΦ, αλλά όχι εγκεκριμένα, κανένας έλεγχος στις διαφημίσεις, ούτε τότε ούτε τώρα.]

 

Στην διαφήμιση που επέλεξα για να δούμε σήμερα, και η οποία παιζόταν κυρίως στο New Channel (όπως και οι περισσότερες τριτοκλασάτες της εποχής), όλα είναι λάθος.

 

Αλλά ταυτόχρονα και σωστά.

 

 

Ξεκινάμε με την εισαγωγή όπου μαθαίνουμε για την τραγουδίστρια.

 

"Η εκλεκτή τραγουδίστρια Τζίνα Βαρώνη..." ακούγεται η φωνή. Με έμμεσο τρόπο μαθαίνουμε ότι η Βαρώνη όχι μόνο είναι ετσιθελικά τραγουδίστρια αλλά είναι πασίγνωστη - αν δεν την ξέρουμε είναι δικό μας πρόβλημα, "πάντως αυτή είναι ΕΚΛΕΚΤΗ και deal with it για να πάμε παρακάτω" μοιάζει να λέει η φωνή.

 

Άλλωστε ακούγεται και μια λούπα στην οποία (υποθέτουμε η Τζίνα Βαρώνη) τραγουδά: "Έφυγες εσύ, έφυγες εσύ, πήρες τη χαρά".

 

Έπρεπε να χάσει σε 20 μέρες 10 κιλά για να ανέβει στην πίστα. Δεν το πιστεύουμε φυσικά αλλά το δεχόμαστε για λόγους συντομίας, συμπάσχουμε και ελπίζουμε να βρει έναν τρόπο για να πετύχει αυτό το (απαράδεκτα ανθυγιεινό) χάσιμο τόσων κιλών σε τόσες λίγες μέρες.

 

 

Σύντομα μαθαίνουμε ότι διάλεξε τη φόρμα αδυνατίσματος - και την βλέπουμε κιόλας, γλυκιά και χαμογελαστή μέσα στο ασημί διαστημικό fat-suit της, να περιμένει μάταια να χάσει 20 κιλά. Συναρπαστική λεπτομέρεια του "γυμναστηρίου", η αφίσα της ίδιας κοσμεί τον τοίχο.

 

 

Επίσης, μαθαίνουμε, έβαλε μια κρέμα αδυνατίσματος και σύσφιξης σώματος SLIM. Επίσης έκανε κάτι σα γιόγκα σε μια διπλή γαλάζια ουτοπία φορώντας τα προαναφερθέντα.

 

 

Επειδή όμως αυτά μάλλον δεν ήταν αρκετά (τι έκπληξη!) καταφεύγει και κάπου αλλού - όπως μας πληροφορεί μια γυναικεία φωνή που πιστεύω ακράδαντα ότι είναι της Λίλας Καφαντάρη. Τι διάολο σου λέει, χίλια πράγματα έβαλα, δε μπορεί κάποιο θα πιάσει. Βάζει λοιπόν και τον περίφημο μασαζοκορσέ SLIM. Και, ω θαύμα!, αμέσως έγινε 8 πόντους λεπτότερη!

 

 

Απ' όλα τα προϊόντα SLIM υποψιάζομαι ότι ο κορσές είναι το μόνο που δούλευε αποδεδειγμένα, μιας και -όντως- αν φορέσεις οποιοδήποτε κορσέ στριμώχνεσαι και πιέζεσαι και μοιάζεις, θέλοντας και μη, ελαφρώς λεπτότερος.

 

Μ' αυτά και με κείνα η εκλεκτή τραγουδίστρια έχασε τα κιλά όπως δείχνει και η τελείως αναξιόπιστη εικόνα δύο ακέφαλων σωμάτων (που άμα θέλουμε πιστεύουμε πως ανήκουν στην Βαρώνη) 

 

 

και η αντιεπιστημονική αντιπαραβολή μπερδεμένων ενδυμάτων που κλείνουν (ή δεν κλείνουν) κατά το δοκούν.

 

 

Και έτσι, μας λέει η φωνή της Λίλας Καφαντάρη χαρούμενη, η εκλεκτή τραγουδίστρια χάρη σ' όλα αυτά τα προϊόντα SLIM έμοιαζε πολύ πιο λεπτή και ευτυχώς κατάφερε σε 20 ημέρες να ανέβει στην περίφημη πίστα! Να τη!

 

 

Η οποία πίστα μπορεί να είναι και στο υπόγειο του σπιτιού της!

 

Σαν τραγουδίστρια ενός garage band με πλήρες το ροκ συγκρότημά της, η Τζίνα Βαρώνη τραγουδάει σε ένα υποφωτισμένο μπαρουτοκαπνισμένο καταγώγι, πιθανότατα σε άδεια από θεατές, σκονισμένη αποθήκη εγκαταλελειμμένου για δεκαετίες εργοστασίου.

 

Παρ' όλα αυτά χάριν της αφήγησης δεχόμαστε ότι αυτή είναι η πίστα στην οποία έπρεπε να τραγουδήσει (το "Έφυγες Εσύ" πάλι) και στην οποία δε θα τη δεχόταν κανείς αν είχε 10 κιλά παραπάνω.

 

Ευτυχώς το κοινό τη δέχεται, στη σκηνή, και την αγκαλιάζει με την αγάπη του.

 

Η εκλεκτή τραγουδίστρια θριαμβεύει - κι εμείς νιώθουμε περήφανοι γι' αυτήν, για άλλη μια φορά...

 

...

 

 

 

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
Πλακα πλακα όντως ήταν μεγάλο αστέρι σε μαγαζια της εθνικής και της επαρχίας.Μια φορά σε θερινο μαγαζι κάποιος επιχειρηματιας της εριξε λουλουδια με ελικόπτερο...
θυμαμαι τρεχαν ολες οι μανιες στο χωριο να τ'αγορασουν,να συμμαζεψουν τα ξυγκια και τους πατσαδες!!οποια καθηγητρια ηταν λιγο χοντρουλα,λιγο... μπαμπατσικια επαιρνε αυτοματα το ονομα Τζινα Βαρωνη...
Ναι, εκφώνηση κάνουν οι - ζευγάρι στη ζωή τότε - Βασίλης Μαυρομάτης, Λίλα Καφαντάρη. Ο Μαυρομάτης έκανε χαλαρά μέχρι τα τέλη των '80ς ένα 70% των τηλεοπτικών εκφωνήσεων για διαφημιστικά.
Ειχα ένα συνάδελφο παλιότερα που φόραγε αυτήν την απερίγραπτη φόρμα στη δουλειά πιστέυοντας πως έτσι αδυνατίζει.Αμέσως μόλις σχολάγαμε πήγαινε και περιδρόμιαζε καμιά δεκαριά σουβλάκια και πέντε-έξι μπύρες για να ισοσκελίσει την απώλεια των καμμένων-και καλά-θερμίδων.Στο τέλος της εβδομάδας ζυγιζόταν και απορούσε κιόλας γιατί δεν χάνει βάρος.Τι να πεις.
«Έπρεπε να χάσει σε 20 μέρες 10 κιλά για να ανέβει στην πίστα».Γιατί τόσο άγχος άραγε; Είμαι σίγουρος, στα μέρη που τραγουδούσε (αν τραγουδούσε), αυτό που ανέβαινε δεν ήταν πίστα αλλά γεφυροπλάστιγγα...!Υ.Γ.: Ουσιαστικά το μόνο που έχει αλλάξει στις σημερινές, αντίστοιχες διαφημίσεις είναι τα νούμερα. Σε 10 μέρες, 20 κιλά... Εξέλιξη...!