Στην Ελλάδα για προσλήψεις άνθρωποι της Disneyland

Στην Ελλάδα για προσλήψεις άνθρωποι της Disneyland Facebook Twitter
14

Στην Ελλάδα θα έρθουν στις 23 Ιανουαρίου άνθρωποι της Disneyland προκειμένου να επιλέξουν προσωπικό για τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το «Έθνος» η Ντίσνειλαντ ζητά προσωπικό για τον τομέα τροφίμων και ποτών, την καθαριότητα, τα εκδοτήρια εισιτηρίων, τα παιχνίδια και τα ξενοδοχεία.

Για να υποβάλει κάποιος Έλληνας υποψηφιότητα για τις θέσεις θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα προσόντα:

Να είναι τουλάχιστον 18 χρονών

Να γνωρίζει σε καλό επίπεδο γαλλικά και αγγλικά

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά είναι επιθυμητή ειδικά σε θέσεις όπως εκείνες των σερβιτόρων και του προσωπικού κουζίνας

Ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής, είναι αναγκαία η γνώση και μια τρίτης ξένης γλώσσας εκτός από τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για τις θέσεις, θα υπογράψουν εποχικές συμβάσεις διάρκειας τεσσάρων έως 8 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν υποβάλλουν αιτήσεις στον δικτυακό τόπο της Ντίσνειλαντ.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Χαχαχα Διαβαζω τα σχολιαΜεγαλοστελεχος κλπ κλπΑς σκεφτουμε λιγο. Γιατι να ερχεται στην Ελλαδα για να βρει προσωπικο για "....την καθαριότητα, τα εκδοτήρια εισιτηρίων, τα παιχνίδια ...."?Χωρις να θελω να γινω μιζερος χρονιαρες μερες μου φαινεται οτι ψαχνουν φτηνο προσωπικο που να δειχνει καλοζωισμενο και .....να ξερει να συννενοειται. Μαλλον περα απ τη γλωσσα το μονο απαραιτητο "προσον" ειναι .... το χρωμα του δερματος!!Οποτε και οι απολαβες θα ειναι στο ιδιο πνευμα!
Μην πατε ειναι του διαβολου αυτα! Χαχα περα απο την πλακα, να ξερετε πως δεν χρειαζεται καλο επιπεδο γαλλικων κ αγγλικων αλλα απλα βασικες γνωσεις για συννενοηση ! Οσοι το σκεφτεστε, εχετε υπ οψην πως η εμπειρια ειναι σαν ερασμους, γνωριζεις απειρο κοσμο απο διαφορες χωρες! Μετα τους γαλλους και τους Ισπανους, περσυ Ιταλοι και ελληνες δουλευανε. Δυστυχως εχει κλεισει η εστια κατοικιας "Boiserie" που ηταν και *αμω τις φασεις! Η δουλεια δεν λεει πολλα, αλλα βγαζεις λεφτα και περνας ωραια!
μωρέ μια χαρά μιλάνε,άσχετα που είναι σοβινιστές εκ πεποιθήσεως :P(Eπειδή δούλευα στην σαντορίνη το καλοκαίρι,Αν καταλάβαινες οτί ο άλλος είναι γάλλος,το παραμικρό καλιαρντό να του λεγες στα γαλλικά,ροδάνι πήγαινε μετά η γλώσσα του στα αγγλικά,όχι αστεία.
Ενω εσενα σου φαινεται λογικο να χρειαζεται καποιος μονο 2-3 γλωσσες για να γινει μεγαλοστελεχος ενω το να δουλευεις σε χωρο που πανω απο τους μισους ειναι τουριστες να μην χρειαζεται τιποτα,επειδη απλα κοβεις εισιτηρια.
Δε σου πε αυτο ρε φιλε...λογικα αυτος που ξερει 3 γλωσσες εχει και πτυχιο και μεταπτυχιακο και σεμιναρια κτλ...και καταληγει να πουλαει εισιτηρια...τωρα οσον αφορα αυτον που πουλαει εισιτηρια...ναι, αγγλικα αρκουν..lets get serious...
@Poet of SilenceΔιαφωνώ. Μια ξένη γλώσσα (Αγγλική) θα καλύψει το 95%+ των αναγκών. Αν είναι να γίνεις "μεγαλοστέλεχος" επειδή ομιλείς 3 ξένες γλώσσες κάτι δεν πάει καλά με τα κριτηρια πρόσληψης/προαγωγής μέσα σε μια εταιρία. Σίγουρα βοηθάει αλλά όχι όσο νομίζουμε. Μόνο σε πιο ειδικές περιπτώσεις (όπως η Disney ή η Ευρωπαική Επιτροπή πχ) είναι απαραίτητο να γνωρίζεις παραπάνω απο μια ξένες γλώσσες.Κατα τ'άλλα, ένα brand name στο CV ανοίγει πόρτες.