CONFERENCE LEAGUE

Η στιγμή που ο Τομπουλογλου παίρνει τα χρήματα


Ο Τ. Γκιάτης για τον Τομπούλογλου 1 από allthewebnews
2

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Χάρης Τομπουλογλου παίρνει τη μίζα των 25 χιλιάδων ευρώ παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός EXTRA 3. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της διαφημιστικής την οποία φέρεται να εκβίαζε ο Τομπουλογλου, είναι η στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ.

Η στιγμή που ο Τομπουλογλου παίρνει τα χρήματα Facebook Twitter

Ο άνθρωπος που του τα δίνει φέρεται να είναι ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank, ο οποίος και τον “παγίδευσε”.

Ο κ. Γκιάτης δήλωσε: "Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.

Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.

Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή".

O κύριος Γκιάτης περιέγραψε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο", τον τρόπο που αντέδρασε ο Τομπούλογλου όταν πήρε τα χρήματα. Ρώτησε, όπως λέει, αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτόν και επέμενε να του δώσει κάτι και εκείνου. Σημείωσε ακόμη ότι είπε στον Τομπούλογλου: "Δεν πιστεύω αφού πάρεις τα λεφτά να ρίξεις την εταιρεία;", με τον Τομπούλογλου να διαβεβαιώνει ότι θα προχωρήσουν όλα ομαλά.

 

2

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια