Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Θεοφάνεια με βροχές και καταιγίδες

Θεοφάνεια με βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
4

 

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις νότιες περιοχές και με βελτίωση από τη νύχτα στα βορειοδυτικά προβλέπει για αύριο Δευτέρα η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3-5 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς. Στα ανατολικά Ν-ΝΑ 3-5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια θαλάσσια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.



Η πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή



Βροχές στα δυτικά και πιθανόν καταιγίδες το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.



Στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.



Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές ομίχλες το πρωί στη Θεσσαλονικη.Ανεμοι μεταβλητοί ασθενείς και θερμοκρασία από 4-11 βαθμούς.




4

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά και τον πρωθυπουργό: Φώναξε «δικαιοσύνη» - Την απομάκρυνε η ασφάλεια

Ελλάδα / Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά: Φώναξε «δικαιοσύνη» για τα Τέμπη και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια Μητσοτάκη

Η αδελφή των διδύμων Χρύσας και Θώμης που σκοτώθηκαν στα Τέμπη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπου η φοιτήτρια σπουδάζει
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τα Θεοφάνια (με Ι) http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?10361-%CE%98%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%AE-%CE%98%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%98%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1Χρόνια Πολλά σε όσες/όσους γιορτάζουν :-)