Πέθανε στον παγωμένο ποταμό του Σικάγο για να σώσει το κινητό του

Πέθανε στον παγωμένο ποταμό του Σικάγο για να σώσει το κινητό του Facebook Twitter
19

Ο 26χρονος και οι δύο φίλοι του περπατούσαν δίπλα από τον ποταμό Σικάγο όταν το κινητό του τηλέφωνο του γλίστρησε από τα χέρια και κατέληξε στα παγωμένα νερά.

Αμέσως ο άντρας παραβίασε τα προστατευτικά κάγκελα και βούτηξε στο ποτάμι για να το προλάβει πριν βυθιστεί. Όταν ο άντρας βρέθηκε στο νερό, τον ακολούθησαν και οι δύο φίλοι του για να τον βοηθήσουν να βγει μιας και ο ποταμός είχε θερμοκρασία επικίνδυνα χαμηλή και τα ρεύματα ήταν ισχυρά. Οι υπόλοιποι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο ενώ αναφέρουν πως και οι τρεις ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια.

 

Όταν στο σημείο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν το πτώμα του νεαρού ιδιοκτήτη του τηλεφώνου και μετέφεραν τον φίλο του σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η 21 ετών γυναίκα που ήταν στη συντροφιά τους δεν βρέθηκε και παρόλο που οι προσπάθειες εντοπισμού συνεχίζονται, θεωρείται νεκρή.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Ρε παιδιά οκ, προφανώς ο άνθρωπος υπερτίμησε τις δυνάμεις του ή/και υποτίμησε τους κινδύνους του ψύχους, προφανώς δε θυσίασε συνειδητά τη ζωή του για να σώσει το κινητό του. Είναι μια τραγική είδηση, ας μην τη μετατρέψουμε σε cautionary tale για τους κινδύνους του υπερκαταναλωτισμού και του συστήματος αξιών τις σημερινής κοινωνίας.
Τόσο λίγο άξιζε η ζωή του λοιπόν...Δε πρέπει να δίνουμε τόση σημασία στα υλικά...Χάθηκαν δυο ζωές για το τίποτα και ο ένας είναι πολύ σοβαρά....Τραγικό.....
Άξιζε να πεθάνουν δυο άνθρωποι και ένας να χαροπαλεύει για ένα κινητό? εγώ μόνο στο συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρθηκα.. Αν ενα κινητό είναι το παν για σένα..καλό θάνατο σου ευχομαι!
Προφανώς για τους ίδιους άξιζε. Το ξέρω πως σε θλίβει εσένα και τους λοιπούς φασίστες πως υπάρχουν και άλλες αξίες από αυτές που πιστεύετε. Περαστικά.
Αναφέρομαι στον tkas (δεν έχει "απάντηση στο σχόλιο") και θα θελα ΠΟΛΥ να του πω να ανοίξει κανένα βιβλίο να μάθει τι είναι ο φασισμός και να τον αναφέρει εκει που κολλάει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι θέμα φασισμού (OMG!!) αλλά πολύ απλά λάθος αξίες. Ηρέμησε λιγάκι και δες μήπως και σε πιάνει κι εσένα λίγο ο χαρακτηρισμός που είπες πριν. Άιντε πια.
@Ama Ακριβώς αυτό είναι το ιδεολογικό μέρος του φασισμού. Τραμπουκισμός, επιχειρήματα μηδέν και προπηλακισμοί τύπου "άνοιξε κάνα βιβλίο". Επίσης η πεποίθηση πως κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και τις μοναδικές σωστές αξίες.
Θεωρώ πως κακώς χρησιμοποιηθηκε και τοποθετήθηκε πολύ λάθος αυτή η λέξη. Το νόημα είναι εντελώς αλλού. Δεν σε πειράζει να μην συνεχίσω την συζήτηση μας ε; Έτσι κι αλλιώς με κάλυψε και ο @mumbo jumbo