Να ομολογήσει την πίστη του ο Τσίπρας ζητά τώρα η Ν.Δ.

Να ομολογήσει την πίστη του ο Τσίπρας ζητά τώρα η Ν.Δ. Facebook Twitter
16

Σε επίπεδο πίστης και ορθοδοξίας πέρασε πλέον η σύγκρουση Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του επικοινωνιακού επιτελείου της Συγγρού να «εκμεταλλευτεί» δήλωση του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι.Αμανατίδη, ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.

Η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να εκμεταλευτεί επικοινωνιακά το θέμα. Η ανακοίνωση  έχει ως εξής: «Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι.Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του.

»Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.

»Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον ελληνικό λαό ο κ. Τ.Κουράκης.

»Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

ΣΥΡΙΖΑ: Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του Σαμαρά;

«Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα το πρωί ο Θ. Δρίτσας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «παίζει και το ρόλο του ιεροεξεταστή». Όπως είπε ο κ. Δρίτσας, «με επικοινωνιακές ρουκέτες επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα».

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Τον τελευταίο καιρό ο Τσίπρας, καραμελώνει την ιδέα θρησκεία... Βλ. από ΄κει που απλά κοιτούσε τον παπά στους αγισμούς, ξαφνικά, λίγους μήνες πριν τις εκλογές ασπάζεται το σταυρό σε αγιασμό σχολείου, στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ είπε "Ακόμα και με την Εκκλησία πρέπει να συμμαχήσουμε", σε συζήτηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: «Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, αλλά και η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής, είναι δύο σημεία στα οποία συμπλέουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με τις αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας» κ.ο.κ. Μαζεύει για να ΄χει ο Αλέξης... εκλογές έρχονται ντε! Ένας που δεν πουλιέται, δε θα βρεθεί;
Κάποιοι πρἐπει να έχουν απελπιστεί πάρα πολύ. Προφανώς το νέο (;) χαρτί στην ΝΔ είναι η εστίαση στον Τσίπρα για να συγκριθεί με το νοικοκύρη Σαμαρά μήπως και προκύψει θετικό αποτέλεσμα (είναι άθεος, αλήτευε μικρός, έχει φίλους gay, έβριζε, έφτυνε, τα είχε με δύο ταυτοχρόνως…). Πολιτική πρακτική που μας πηγαίνει πολύ μπροστά, 1914 και βγάλε.
Να μας πείτε κ. Τσίπρα αν είστε άθεος...πως αλλιώς θα πείσουμε τις γιαγιάδες και τους φονταμενταλιστές (ταλιμπάν) να μην σας ψηφίσουν;;;; Έτσι θα πάμε μπροστά........ΟΥΣΤ
Τι αηδιαστικη ανακοινωση της ΝΔ??? Ακου εκει "να ομολογησει αν πιστευει ή οχι" !! Μηπως τον κανουν και ντα εαν δεν πιστευει? Τι τον νοιαζει τον λαο εαν και που πιστευει ο Τσιπρας??Πονταρει να παρει ψηφους απο 90αχρονες
»Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος». Πηγή: www.lifo.grΆκουσες παππού; Χριστιανικά να ψηφίσεις.
Είναι τόσο πολιτικάντηδες όλοι τους, είναι τόσο άχρηστοι και δεν έχουν κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, δεν έχουν κανένα πολιτικό επιχείρημα για να απευθυνθούν στον λαό, επομένως το μόνο που τους μένει είναι να κάνουν διάλογο για το πόσες μετάνοιες κάνει ο καθένας τους την ημέρα.Ο κόσμος χάνεται και αυτοί χτενίζονται.