Eθισμένος σε σιρόπι κωδεΐνης ο Justin Bieber

Eθισμένος σε σιρόπι κωδεΐνης ο Justin Bieber Facebook Twitter
10
Eθισμένος σε σιρόπι κωδεΐνης ο Justin Bieber Facebook Twitter

Μετά την αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα στην έπαυλη του Justin Bieber και τη σύλληψη του ράπερ φίλου του Lil Za, τα νέα για τον 19χρονο που από χθες αρχίζουν να κυκλοφορούν δεν είναι καλά. 

Το TMZ για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστησε σαν αγγελιοφόρος των σκανδάλων και των αποκαλύψεων για τους εθισμούς του Bieber και τα ευρήματα της Αστυνομίας. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για εθισμό του τραγουδιστή στο σιρόπι Actavis που έχει σαν δραστικά συστατικά την προμεθαζίνη και την κωδεΐνη. Το φάρμακο το οποίο μπορεί κανείς να προμηθευτεί μόνο με ιατρική συνταγογράφηση και που το κόστος της μεγάλης συσκευασίας του φτάνει τα 800$, έφτανε σε μεγάλες ποσότητες στα χέρια του τραγουδιστή από προμηθευτή εκτός Η.Π.Α. ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ίδιος κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες μαζί με αλκοόλ. Παράλληλα, στην έρευνα της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε πως εντός του σπιτιού υπήρχαν εκτός από τα άδεια μπουκάλια σιροπιού, μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας, χαπιών και όλα τα σύνεργα για κάπνισμα κάνναβης. 

Eθισμένος σε σιρόπι κωδεΐνης ο Justin Bieber Facebook Twitter

Το ένταλμα της Αστυνομίας δεν αφορούσε όμως έρευνα για ναρκωτικά αλλά για στοιχεία σχετικά με τον βανδαλισμό που εμπλέκει τον τραγουδιστή οπότε δεν ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες σαν στοιχεία για κάποια κατηγορία προς τον ίδιο.

Ο στενός οικογενειακός κύκλος και ο μάνατζερ του Bieber είναι αναστατωμένοι με τις αποκαλύψεις και σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το σκανδαλοθηρικό TMZ, τον παροτρύνουν να κάνει εισαγωγή σε κάποια κλινική αποτοξίνωσης, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται σθεναρά. Το Σάββατο και με τα site να έχουν αρχίσει ήδη τον δεύτερο γύρο αποκαλύψεων ο ίδιος ήταν εκδρομή με φίλους του και το μοιράστηκε στο instagram.

Eθισμένος σε σιρόπι κωδεΐνης ο Justin Bieber Facebook Twitter
It's Viral
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
τόσα λεφτά έχεις μάνα μου...πήγαινε πάρε τίποτα πιο αξιόλογο..άντε γιαβρί μου μπάς και τα τινάξεις..άντε πασάκα μου..θα σου φτιάξω και παστίτσιο..