Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς

Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
44
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter

Γνωρίστε τις Dorothy Wang και την Morgan Stewart. Οι δυο τους περνούν τις μέρες τους ψωνίζοντας και τις νύχτες τους ανοίγοντας μπουκάλια με σαμπάνια.

Τα πλούσια παιδιά των είκοσι χρονών και κάτι έγιναν διεθνές φαινόμενο μέσα από το "Rich kids of Instagram", ενός tumblr που παρουσιάζει τις προκλητικές φωτογραφίες επίδειξης πλούτου όλες μαζί, μέχρι αηδίας. Μπικίνι, σαμπάνιες, τούβλα μετρητών και αστραφτερά αυτοκίνητα τράβηξαν την προσοχή όλων όσων έχουν την περιέργεια να μάθουν πώς σκορπούν τα λεφτά αυτοί που δεν κόπιασαν για να τα βγάλουν. Η περιγραφή δεν αρκεί, δείτε τις φωτογραφίες.

Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
Τα πλουσιο(κωλό)παιδα του Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter

Το κανάλι Ε! είδε την ευκαιρία και ξεκίνησε το νέο ριάλιτι με τίτλο #RichKids of Beverly Hills που είτε θα μισήσετε ή θα λατρέψετε όσο λατρεύετε τις ενοχές σας. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση σαμπάνιας ανακατεμένης με χολή παρακάτω, αν έχετε το κουράγιο (που ξέρω ότι το έχετε).

 


 


44

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
μακαρι να ειχα τα μισα λεφτα τους, οχι για κατι σπουδαιο απλα για να σπουδαζα ιατρικη (ερωτας). τα υπολοιπα θα τα αφηνα στην αδερφη μου. εχει μεγαλο ταλεντο στα ψωνια!
ολα ειναι 8εμα οπτικης. για εναν φτωχο αφρικανο τα πλουσιοκωλοπαιδα ειμαστε και εμεις. οσες τυψεις εχουμε εμεις οταν χαλαμε για ενα ποδολουτρο δεκαδες λιτρα πεντακαθαρου νερου αλλες τοσες εχουν και αυτοι οταν πετανε τη σαμπανια στο νεροχυτη
συμφωνώ!!!!!!!!! το μόνο σχόλιο που με καλύπτει απόλυτα. Κι ούτε που ξέρω αν οι μισοί απ αυτους που θα πάρουν μέρος στη συνέχεια θα είναι όντως αποστήματα της τοπικής κοινωνίας ή απλά μοντελίτσες από πρακτορείο που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες του show και του σπόνσορα φυσικά...
οχι φιλε/η, ολα ειναι θεμα της εγκεφαλικης μας ηλιθιοτητας και της πληρους αποτυχιας μας σαν ειδος και καλο θα ηταν καποια στιγμη να το παρουμε αποφαση και να παψουμε εισπνεουμε. Ασχετο, αλλα εκει καταληγω παντα.
ενταξει ου λα λα, δικιο εχεις, απλα εχθες που εγραφα ονειρευομουν χιλιαδες πυρηνικες κεφαλες να σκανε στα αστικα μας κεντρα. Σημερα ειμαι καλυτερα, μας δινω λιγο χρονο ακομη.
Aroumpa σωστό παραδειγμα , αλλα εφοσον το αναγνωρίζουμε θα μείνουμε εκει και θα δικαιολογήσουμε τα 'πλουσιοπαιδα'? ή θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε , ωστε να υπαρξει κάποια ισότητα ? Ερωτήσεις κάνω ... Οι απαντησεις προφανώς μας ξεπερνούν
Το μόνο που ζηλεύω από αυτά είναι η ασφάλεια που παρέχει το χρήμα στο ότι δεν θα πεινάσω ποτέ, ότι αν τύχει καμιά στραβή θα έχω τους καλύτερους γιατρούς πάνω απ' το κεφάλι μου και πως ό,τι ώρα γουστάρω, πετάω ένα βελάκι στον χάρτη και πάω διακοπές. Οι σαμπάνιες, τα κότερα και τα designer ρούχα με αφήνουν αδιάφορο. Φυσικά, δεν μπορώ να κατηγορήσω τα συγκεκριμένα άτομα ούτε να το παίξω ανώτερος, γιατί αν ήμουν στην θέση τους και δεν καταλάβαινα την αξία του χρήματος, αλλά το θεωρούσα δεδομένο, είναι πολύ πιθανό να έκανα τα ίδια.
Και εφόσον τα έχουν, τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνουν; Να ξυπνούν στις 6 και να πηγαίνουν στη φάμπρικα; Αν κάνουν φιλανθρωπίες (οι γονείς τους, αυτά δε νομίζω) δεν το ξέρουμε και ενδέχεται να κάνουν και να βοηθούν κόσμο. Άλλωστε δεν φαντάζομαι να είναι εισοδηματίες οι δικοί τους, επιχειρήσεις θα έχουν και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κόσμο ταϊζουν. Ε, καλώς τα έχουν λοιπόν τα περισσευούμενα και καλώς τα τρώνε.
Μεταξύ του ξυπνάω στις 6 για να πάω στη φάμπρικα και του αδειάζω σαμπάνιες στον νεροχύτη γιατί μπορώ, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι... Ναι, δεν θα απολογηθεί κάποιος για τα λεφτά που κατάφερε και έβγαλε (αν και ακόμα κι αυτό χωράει συζήτηση γιατί δεν ξέρεις πως τα κέρδισε...), αλλά είναι προκλητική η άσκοπη χρήση του πλούτου τη στιγμή που άλλοι στερούνται τα βασικά. Ειδικά από τα 20χρονα καμάρια τους που τα έχουν όλα χωρίς να έχουν κουνήσει το δαχτυλάκι τους στις περισσότερες περιπτώσεις.
"είναι προκλητική η άσκοπη χρήση του πλούτου τη στιγμή που άλλοι στερούνται τα βασικά" και ειδικά στον 21ο αιώνα οπού μέσω του ιντερνετ όλοι ΄ξερουμε' πάνω κάτω την αδικία που επικρατεί (σε σχέση με το παρελθόν ,οπου η κάθε κοινωνική ομάδα είχε παντελή άγνοια για τις υπόλοιπες πχ). Δεν είναι οτι δεν γνωρίζουν οτι υπάρχει φτωχεια . Προβάλλουν τον άθλιο πλούτο τους , με το ίδιο μέσο , το οποίο προβάλλει την τραγική φτώχεια άλλων συνανθρώπων . Αυτό
Γιατί προκλητική; Πρέπει κάποιος να απολογηθεί επειδή έχει λεφτά; Συμφωνώ ότι με τα χρήματα τους θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ περισσότερο από το να τα ξοδεύουν άσκοπα εδώ και εκεί αλλά ακόμα και έτσι κινούν μια αγορά. Το reality είναι άθλιο όχι επειδή δείχνει πλούσιους να ξοδεύουν χρήμα αλλά επειδή δείχνει πλούσιους να διασκεδάζουν θυμίζοντας σε όλους εμάς ότι δεν έχουμε (πλέον) χρήμα για να ξοδέψουμε άσκοπα αν και αρκετοί προσπαθούμε...
αν δεν ξοδέψουν οι πλούσιοι, ποιοι θα ξοδέψουν;αφού τους περισσεύουν ας τα ρίχνουν στην αγορά για να κυκλοφορεί και το χρήμαεμείς δηλαδή στη θέση τους τι θα κάναμε;
δεν ξοδευουν χρημα που εχουν και το "ριχνουν" στην αγορα. καινε resources και κατακρατουν πορους που ειναι πολυτιμοι για αλλους με πράγματα που έχουν μηδενικη αξία για το κοινωνικό σύνολο ή ακομα και για αυτους, πέραν της ματαιοδοξίας τους.Ειναι ένα τρομερα ακριβο τίμημα.
Καθόλου, απλά με αφήνουν αδιάφορο όλα αυτά και δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω, πόσο μάλιστα να βγάλω μίσος ή ξυνίλα δίοτι μερικά πλουσιόπαιδα κυκλοφορούν με Ferrari και ανοίγουν σαμπάνιες των 20 λίτρων. Εξάλλου, κάποιοι δεν πρέπει να αγοράζουν και τα είδη πολυτελείας? ξέρεις πόσες δεκάδες χιλιάδες κόσμο απασχολούν?
Κωνσταντινος Μ. ακριβως όπως τα λες! Ζήλεια!! Κανενας απο τα 83 (-) δεν θα ήθελε να ήταν στη θεσης τους κ αν ήταν..ΝΑΙ ΝΑΙ θα τους απασχολουσαν μονο τα σοβαρα θεματα οπως ανεργια, φτωχια...ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΑ
Αυτές οι δυο (μεταξύ άλλων) είναι οι αντίστοιχες Εριέττες Κούρκουλου του Los Angeles. Δεν είναι απλά πλούσιες, έχουν κυριολεκτικά money to burn. Το ότι αποφάσισαν να κάνουν τις ζωές τους reality show βαφτίζοντάς το δουλειά, με ξεπερνά. H Dorothy έχει έρθει και Ελλάδα... Καλή τύχη.
Η παραγωγή άχρηστων προιοντων (οταν υπαρχει κοσμος που πειναει) επιτείνει το πρόβλημα ελλειψης φυσικών πορων, μολυνσης του περιβάλλοντος.Καποτε ελεγε βουτυρο οχι κανονια, καθε Φεράρι και σαμπάνια που χύνεται πόσο φυσικά και οικονομοκα resources έχει στερήσει από αυτούς και για αυτό που το χρειάζονται. Ειναι σαν να καιμε λεφτα, σαν να βαζουμε σκλαβους να χτιζουν μια πυραμιδα και μετα την γκρεμίζουμε.Αυτος ειναι ο πολιτισμος καιη μη ηθικη της υπερκαταναλωσης, οδηγεί κατευθειαν στην οικολογικη καταστροφη, χωρις λογο κιολας.
Δυστυχώς αυτό κάνουμε...Αρεσκόμαστε στο να χλευάσουμε (και να εκπλαγούμε από)τον ακραίο πλουτισμό, και κλείνουμε τα μάτια στο άλλο άκρο της απόλυτης φτώχειας και δυστυχίας που μαστίζει τα 2/3 του πλανήτη.Πώς εξηγείται ,άραγε, αυτό ψυχολογικά?