Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Δημήτρης Κολλάτος προκαλεί (;)

Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Δημήτρης Κολλάτος προκαλεί (;) Facebook Twitter
14

 

Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Δημήτρης Κολλάτος προκαλεί (;) Facebook Twitter

 

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, που τα τελευταία χρόνια έλαβε μέρος σε αρκετά γραφικά χάπενινγκ παρουσιάζει αποσπάσματα από τη νέα του ταινία. 

 

«Εκτέλεσαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι νεκρός. Η κυβέρνηση κήρυξε εθνικό πένθος για μία εβδομάδα»!

 

Σε μια εξαιρετικά low budget απομίμηση δελτίου της ΔΤ η τηλεπαρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου αναγγέλλει τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, ενώ μετά βλέπουμε τον Κολλάτο να γεμίζει ένα πιστόλι λέγοντας, «αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω το Γιωργάκη»! Κατόπιν, έχουμε και τραγούδι. 

 

 

 

 

Αν μη τι άλλο, ο Κολλάτος πιάνει το πνεύμα της εποχής - και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Δυστυχώς.

 

 

 

 

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Headshot! m1ch.k0s pwned kol4to$ with a well aimed coconut to the head!Οκ όλοι τείνουμε να μεγαλοποιούμε τα ρίσκα που έχουμε πάρει στη ζωή μας, αλλά το "όταν ο Μιχαλολιάκος πήγε να με σκοτώσει, πετώντας μία καρύδα στο κεφάλι μου, στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου" απλά παραπάει
Κι εμένα τώρα τελευταία αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα να φτιάξω μια οργάνωση και να τινάζω τα μυαλά στο αέρα σε κάτι Κολάτους που το παίζουν σκληροί, χάρη στο προστατευτικό πλαίσιο της δημοκρατίας, και κηρύττουν τη βία για να τραβήξουν την προσοχή.
Άλλος ένας από τους επαναστάτες (κ ψευτοδιανοούμενους) του καναπέ που με περισσή ευκολία χρησιμοποιούν τη λέξη "φασισμός" επειδή είναι της μόδας, για να χαρακτηρίσουν ανθρώπους και συμπεριφορές. Λέξεις και εκφράσεις. που για ανθρώπους που πραγματικά βίωσαν την ουσία τους (ο Κολλάτος είναι ένας από αυτούς), με δυσκολία τις φέρνουν στα χείλη για τους αριστεροαπροσδιόριστους της σημερινής εποχής έχουν καταντήσει καραμέλα είτε εντός είτε εκτός κοινοβουλίου.Εκτός αυτού, ο βιαστικός κ. Κορτώ, είναι κ εντελώς αδιάβαστος. Μπορεί κανείς είτε να μην εκτιμά, είτε να μην του αρέσει το έργο του Κολλάτου, δε μπορεί όμως να μην αναγνωρίσει το γεγονός ότι υφίσταται!Δεν είμαι υποστηρικτής ούτε της συμπεριφοράς, ούτε των λεγομένων του Κολλάτου, ίσα ίσα μου φαίνεται γραφική η συμπεριφορά του και θεωρώ ότι προσβάλλει το ίδιο του το έργο (το οποίο μου είναι και αδιάφορο) αλλά από μια απλή κριτική μέχρι να τον χαρακτηρίσει κανείς φασίστα μεσολαβεί το χάος!
Τζήζους Κράιστ εντ χιζ μάδερ ... Θα πω το παλιό, το μικροαστικό, το τετριμμένο, αλλά το απολύτως αληθινό : Όταν ασχολείσαι να απαντήσεις σε κάποιον ή σε κάτι, του δίνεις αξία. Όταν δεν έχει αξία, παίξ' το υπεράνω ...