Το Έναστρον σταμάτησε τον Notis λόγω έλλειψης πελατών [UPDATE: Η απάντησή του]

Το Έναστρον σταμάτησε τον Notis λόγω έλλειψης πελατών [UPDATE: Η απάντησή του] Facebook Twitter
13

Το Έναστρον σταμάτησε τον Notis λόγω έλλειψης πελατών [UPDATE: Η απάντησή του] Facebook Twitter

Aπ' ό,τι φαίνεται το μαγαζί στο οποίο έκανε τις εμφανίσεις του ο τραγουδιστής δεν πήγαινε και τόσο καλά... Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Πένυς Θωμοπούλου:

"Η συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται έλαβε τέλος πριν από λίγες ώρες. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εκνευρισμό του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Έναστρον μετά την προβολή της συνέντευξης του τραγουδιστή στο Όλα Τρέλα και τις δηλώσεις του, οι οποίες για ακόμη μια φορά πυροδότησαν αντιδράσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως η αλήθεια απέχει. Ο λόγος που το σχήμα έριξε αυλαία αφορά στο ότι το νυχτερινό κέντρο δεν είχε κόσμο και δεν μπορούσαν να βγουν τα δεδουλευμένα.

Όσο για το πώς κρίνει τη λήξη της συνεργασίας του Νότη με το κέντρο η Δέσποινα Βανδή; «Η Δέσποινα αντιμετωπίζει χαλαρά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη. Σε ότι αφορά την τελευταία εξέλιξη, το τέλος της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο, το θεώρησε προδιαγεγραμμένο. Τη δικαιώνει το αποτέλεσμα. Δεν αισθάνεται χαρούμενη γιατί πολλοί έμειναν χωρίς δουλειά αλλά ήταν κάτι προδιαγεγραμμένο από την συμπεριφορά του. Δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια όμως όσον αφορά στις δηλώσεις του για πισώπλατη μαχαιριά. Είναι κάτι που τέλειωσε οριστικά με την αποχώρησή της από το σχήμα», είπε άνθρωπος του κοντινού της περιβάλλοντος στην Κατερίνα Σουλιώτη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τραγουδιστής μέχρι προχθες δεν γνώριζε πως η συνεργασία του θα λήξει άδοξα δεδομένου ότι κάλεσε το Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή να πάνε στο κέντρο. Ενώ παράλληλα ο Νίκος Βουρλιώτης μιλούσε στα Καρντάσιανς για το σχήμα και για την επιτυχία του..."

 

 

 

UPDATE: 

 

Ο τραγουδιστής έγραψε στο facebook: "Σύντομα "όλα θα γίνουν κατάλληλα, για να σμίξουμε πάλι". Προς μεγάλη απογοήτευση κάποιων...".

 

 

It's Viral
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Τέλη καλοκαιριού ο Βουρλιώτης θα ξαναγίνει κομμουνιστής-σε κάθε φεστιβάλ της ΚΝΕ "εκπληρώνει το επαναστατικό του καθήκον". Περιμένω να δω αν από το ΚΚΕ θα τον δεχτούν ξανά.
Κριμα για οσους εχασαν τη δουλεια τους. Μονο αυτο. Κατα τα αλλα, ο Νοτης εδω και καιρο μας ειχε παρακουρασει με το ρολο που ειχε αναλαβει: κριτης-διαφωτιστης-τραγουδιστης.. Ασε μας ρε φιλε στον καημο μας επιτελους.. Πες κανα τραγουδακι και εως εκει.. Ποιος νομιζεις οτι εισαι;;; Και ποιος νομιζεις οτι ενδιαφερεται για τη γνωμη σου;;;;; Αλλα δεν φταις μονο εσυ με το μικρο σου το μυαλο.. Φταινε κ ολοι εκεινοι οι παραδοπιστοι που σου δινουν βημα.. Αντε πια..
Ντροπή μας να μιλάμε έτσι γι αυτόν τον νεοδιαφωτιστή της Ελλάδος, αυτόν που μας μαθαίνει ποιός έφτιαξε τους δρόμους, τους οποίους εμείς εκμεταλλευόμαστε για να πάμε σαν ζώα- πρόβατα από το ένα χωριουδάκι μας στο άλλο. Αυτόν που μας πληροφορεί τι χρειάζεται κανείς για να περάσει την ζωή του στην φυλακή (βλ. παλικαριά). Ντροπή μας!Μόνο εμένα έχει αρχίσει να μου θυμίζει την Θώδη, την εποχή που έτρεχε από την Λαμπίρη στην Στεφανίδου;
ο Ελληναράς Νότης που εδώ και 20 χρόνια πλασάρει το καλλιτεχνικό greeglish "Νotis" και που τον έκανε "όνομα" η πρώην γαρυφαλλομπουζουκόβια Ελλάδα,των πολιτικών που σήμερα ο ίδιος κατακράζει.. Άντε και βουλευτής με τη ΧΑ...Notis!!!
Ελα ρε....κριμα...ο επαναστατης των 120 ευρω το μπουκαλι και ο wannabe κομμουνιστης νινο, τιλο, τσιριλο, κατι τετοιο τεσπα, εμειναν χωρις δουλεια...κι ενω οργανωναν πολυ εξυπνα εν μεσω λουλουδιων και μπουζουκιων το νεο κινημα των αγανακτισμενων.....