O ναυαγός που δυσκολεύεται να πείσει

O ναυαγός που δυσκολεύεται να πείσει Facebook Twitter
16

 

O ναυαγός που δυσκολεύεται να πείσει Facebook Twitter

Επιφυλάξεις εκφράζονται  για ναυαγό ο οποίος εντοπίστηκε με το μικρό του σκάφος την προηγούμενη εβδομάδα σε ατόλη -μικρό νησί- των Νήσων Μάρσαλ στη μέση του Ειρηνικού.

Ο 37χρονος Χοσε Αλβαρένγκα υποστηρίζει ότι είχε ναυαγήσει στο Μεξικό πριν από 13 μήνες, όταν η μηχανή του σκάφους του χάλασε και τον παρέσυραν τα ρεύματα ενώ είχε ξεκινήσει να διαπλεύσει τον Ειρηνικό.

Όπως υποστήριξε επέζησε πιάνοντας ψάρια, πίνοντας βρόχινο νερό, τα ούρα του αλλά και αίμα από χελώνες. Λέει μάλιστα ότι μαζί του είχε και έναν 14χρονο ο οποίος δεν άντεξε τις κακουχίες και πέθανε.

Οι αρχές των νήσων Μάρσαλ εκφράζουν πάντως αμφιβολίες για την πιστότητα της ιστορίας του Αλβαρένγκα, καθώς ο 37χρονος ναυαγός δεν είναι αδύνατος από τις κακουχίες όπως θα ήταν φυσιολογικό, δεν έχει δηλαδή την κινηματογραφική εικόνα που είχε ο Τόμ Χάνκς στη γνωστή ταινία.


«Όταν τον είδαμε, δεν ήταν πολύ αδύνατος σε σύγκριση με άλλους ναυαγούς που έχουμε δει στο παρελθόν» είπε ο αρμόδιος της κυβέρνησης των Νήσων για την Εξωτερική Πολιτική, Τζι Μπινγκ. «Μπορεί να έχω μερικές αμφιβολίες και όταν αρχίσουμε να επικοινωνούμε με τη χώρα προέλευσής του ίσως καταφέρουμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Έχει ακουστεί πως του δημιουργήθηκε πρόβλημα στο συκώτι και οίδημα στα πόδια λόγω της διατροφής του εκείνο το διάστημα και γι' αυτό μοιάζει φουσκωμένος.Δεν έχω πειστεί 100% αλλά θα δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία.Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2551393/I-saw-alive-dreams-Family-Pacific-castaway-claimed-spent-14-months-adrift-sea-hail-return-receives-haircut-declared-fit-leave-hospital.html
Aυτός που δεν τον πιστεύει γιατί δεν μας λέει ξεκάθαρα τη σκέψη ή τις σκέψεις του;π.χ.: "πιστεύω όσα μας είπε αλλά μάλλον φοβάται να ομολογήσει ότι έγινε ανθρωποφάγος για να επιβιώσει"
Μπορει να μην πειθει, αλλα αυτο το "δεν έχει δηλαδή την κινηματογραφική εικόνα που είχε ο Τόμ Χάνκς στη γνωστή ταινία" δεν καταλαβαινετε πως ειναι γελοιο;
Μα πόσο αφελείς είναι οι άνθρωποι για να πιστεύουν ο,τι δείχνει το Hollywood! Ο Tom Hanks έκανε εξοντωτική δίαιτα για να πετύχει "την κινηματογραφική εικόνα που είχε στην ταινία", ενώ αυτός εδώ προφανώς έτρωγε... γλαρόσουπα!