ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2012 | 20:04

..

γνωριστήκαμε τον μαρτιο και απο τοτε είμασταν ον οφφ. εκεινος μολις ειχε βγει απο μια μεγαλη σχεση και λογικο ηταν να μην ηθελε να μπει σε κατι αλλο τοσο νωρις. τον ηθελα ,τον θέλω .ειναι αυτοσ που μετα απο αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα μου έβγαλε οτι θελω να ειμαι μαζι του,να τον εχω στη ζωη μου και φυσικά αποκλειστικά δικό μου . δεχτηκα να παιξω το παιχνιδακι που ειχαμε αρχίσει μονο κ μονο για να μπορω να του μιλαω να τον νιωθω αραουντ στη ζωη μου εστω και σαν.. ουτε σαν φιλοι ,ουτε καν σαν γκομενοι . εχουμε περασει απο σταδια τσακωμων μεχρι σημεια να φτανουμε στην πλακα μιλωντας για κατι ασχετο για να ηρεμισουμε ο ενας τον αλλο . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ Η ΚΟΥΛ ΓΚΟΜΕΝΑ. ειμαι εδω και τον θελω οσο τιποτα !!!! προσπαθω πραγματικα να μην τον σκεφτομαι να ασχολουμαι με αλλουσ αλλα ακομα και τοτε κανει την εμφάνισή του και εστω με ενα απλο του μηνυμα καταστρεφει ολα οσα προσπαθω εγω για να μεινω μακρια του . μολισ κλεισαμε το τηλεφωνο . με πηρε να μου πει τι κανει πως περναει τι θα κανει σημερα τι θα κανω εγω σημερα ,αλλα κουβεντα για να κανουμε κατι κοινο ,μονο μισολογα του στιλ αν ειμαι καπου κοντα θα περασω. περιγραφωντασ μου πανω στη συζητηση το τι εκανε εχθεσ ,μου ειπε πως πηγε σ ενα μαγαζι μονοσ .απορισα και τον ρωτησα καλα μονοσ σου πηγεσ ?και μου λεει σχεδον . με μια φιλη μου αλλα μην το αναλυσουμε και με μια προφαση το κλεισαμε αρων αρων . εγω παγωσα ,δεν ηξερα οτι ειχαμε φτασει στο σημειο που μπορουμε να λεμε και για αλλουσ μεταξυ μας . ποναει η καρδια μου ρε !!! εγω τον θελω κ αυτοσ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. κ εκει που λεω το τερμα δεν θα ασχοληθω ξανα ,εκει εμφανιζεται ΠΑΛΙ και μου κανει πουτανα ολη μου τη ζωη . τωρα μουδιασμενη ,μη μπορωντας να μιλησω σε καμια φιλη μου για το θεμα ,γιατι ολεσ μου λενε ξεκολλα και παρατησε τον και αναρωτιουνται πως ενα ατομο με τοσο εγωισμο οπως εγω,ανεχομαι τετοιεσ καταστασεισ . ποναει ολο μου το μεσα καθε φορα που μιλαμε .. γιατι καθε φορα ξερω πως δεν θα τον εχω οπως εγω θελω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συγνώμη που θα το πω, αλλά νομίζω ότι το θέμα δεν ειναι ότι δεν ξέρει τι θέλει. Το θέμα είναι ότι ξέρει τι ΔΕΝ θέλει. Και δεν θέλει να είναι μαζί σου. Γιατί αν ήθελε θα ήταν. Τα λέω σε σενα να τ΄ακουω κι εγω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ