ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2012 | 20:33

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ

ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ .ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΗΘΗΚΑΜΕ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ..?
4
 
 
 
 
σχόλια
ρε κοριτσι μου χωρισε και ξεσκισου με οποιον θες, τι κοροιδευεις τον αντρουλη σου κ κατα συνεπεια και το παιδι σου?και αλλο το να παιζει το ματι σου κ αλλο να καθεσαι σε καποιον, εχει μεγαλη διαφορα και μαλλον δεν την εχεις καταλαβει κ ας εισαι 25.απτην αλλη μπορεις να κανεις κατι που ειπε κ καποιος παραπανω, να κανεις μεν οτι θες αλλα να κανει και ο αντρας σου οτι θελει με οποια θελει μετα απο συζητηση ωστε να εισαι <καθαρη>. αν και τετοιου ειδους συζητησεις πιστευω θα επρεπε να χες κανει πριν παντρευτεις.και αν και πιστευω οτι αν μαθαινες κατι αναλογο απο τον αντρα σου μαλλον θα λυσσαγες παρα θα σαρεσε η ιδεα.τελος μην τσαντιζεσαι με τα αρνητικα σχολια, επιλογη ειχες να μην μπορουμε να σχολιαζουμε παρα μονο να ταυτιζομαστε μαζι σου η οχι.κατι που δεν εκανες.και επειδη δεν ειναι και τοσο ηθικη η εξομογηση σου θα επρεπε να περιμενεις τετοιους σχολιασμους.α και το οτι εισαι με τον αντρα σου απο τα 20 δεν εχει να λεει κατι, επελεξες να κανεις παιδι, γαμο αρα οι προτεραιοτητες σου πλεον ειναι διαφορετικες απο μιας ελευθερης.
Απλα κατσε και σκεψου λιγο καλυτερα γιατι σου αρεσει το φλερτ. Το φλερτ απο μονο του δεν ειναι κακο. Ειναι το αλατοπιπερο στη ζωη μας.Αλλα μεχρι εκει που δεν δημιουργει προβληματα.Επισης σκεψου το πως σε βλεπει αυτος ο τριτος ανθρωπος.Δε νομιζω οτι θα εχει και την καλυτερη εντυπωση, ουτε και νομιζω οτι νοιαζεται για σενα.Καταλαβαινω οτι θες μια επιβεβαιωση ως γυναικα περα απο αυτη που ηδη εισπαρατεις απο τον αντρα σου.Ομως μην το πας παρακατω γιατι πιστευω οτι θα το μετανιωσεις και θα μπλεξεις σε προβληματα ανουσια.Καλυτερα να εκτιμησεις αυτο που ηδη εχεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που το ψαχνουν χρονια και δεν το βρισκουν.Αυτα απο μενα φιλικα.
κοπελια η αποκλειστικοτητα ειναι ενα πολυ καλο εφευρημα του ανθρωπινου μυαλου γιατι βοηθαει στο να διατηρουνται καποιοι δεσμοι μεταξυ των οικογενειων.Το μυαλο μας ομως δεν λειτουργει σαν ρομποτακι γιατι δεν ειμαστε τετοια.Κανε οτι σε ευχαριστει και ασε την προσπαθεια να το δεις αυτο μεσω της ηθικης. Ανηθικο ειναι να σκοτωνεις. Απλα φροντισε μη το μαθει ποτε ο καλος σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ