«Κρουαζιέρα» από τουρκική κορβέτα στις Κυκλάδες

«Κρουαζιέρα» από τουρκική κορβέτα στις Κυκλάδες Facebook Twitter
3

Τη διαδρομή στην "αγονη γραμμή"  "ανέλαβε" τουρκική κορβέτα που προσέγγισε το πρωί της Τρίτης, τέσσερα νησιά (Εύβοια, Κέα, Κύθνο και Ανδρο), περνώντας από το Κάβο Ντόρο.  

Προβληματισμό προκαλούν αυτές οι προκλήσεις της Τουρκίας στο υπ. Εθνικής Άμυνας, καθώς είναι πια συχνές οι «βόλτες»  τουρκικών πολεμικών στο Αιγαίο ενώ συνεχίζονται και οι παραβιάσεις από αέρος.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, πρόκειται για την τουρκική κορβέτα «TCG BANDIRMA», η οποία προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 06:25 το πρωί σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ευβοίας και Άνδρου (Στενό Καφηρέα).

Στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία νότια - νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ Κέας και Κύθνου και εξήλθε στις 09:50 από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, νοτίως της Κέας. Η τουρκική κορβέτα πλέει, πλέον, σε διεθνή ύδατα και βρίσκεται νοτίως της Μήλου.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, παρακολούθησαν και παρακολουθούν το εν λόγω πολεμικό πλοίο, καθ' όλη τη διάρκεια του πλου του

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια