Ένα ευρώ αποζημίωση σε φανς του Μάικλ Τζάκσον

Ένα ευρώ αποζημίωση σε φανς του Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
3

Ένα γαλλικό δικαστήριο όρισε αποζημίωση ύψους ενός ευρώ για πέντε φαν του Μάικλ Τζάκσον, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι συγκλονίστηκαν από τον θάνατο του τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει το ΒΒC, 34 φαν του εκλιπόντα κατέθεσαν μήνυση εναντίον του γιατρού του, Conrad Murray, ο οποίος καταδικάστηκε το 2011 για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας. Ένα δικαστήριο της Γαλλίας έκρινε τώρα ότι πέντε εκ των φανατικών είχαν αποδείξει ότι μετά τον θάνατό του έπαθαν «συναισθηματική βλάβη».

Οι πέντε ενάγοντες, οι οποίοι ήταν μέλη του φαν κλαμπ Jackson's Community, απέδειξαν μέσω «καταθέσεων από μάρτυρες και με ιατρικά πιστοποιητικά» ότι πραγματικά υπέφεραν, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος τους. Ο Emmanuel Ludot δήλωσε ότι «απ' όσο γνωρίζω αυτή είναι η πρώτη φορά που αναγνωρίζεται η έννοια της συναισθηματικής βλάβης σε σχέση με έναν ποπ σταρ. Έχουν υποστεί εξευτελισμό και χαίρομαι που ο πόνος τους λήφθηκε σοβαρά υπ' όψη από το δικαστήριο.»

Ο Ludot είπε ότι οι αποζημιώσεις ήταν συμβολικές. Ωστόσο, οι οπαδοί ελπίζουν τώρα ότι θα τους δοθεί η άδεια να επισκεφθούν τον τάφο του Τζάκσον στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι κλειστός για το κοινό.

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Θα κάνω κι εγώ αγωγή στην J.K. Rowling που είχε το θράσος να τελειώσει το Harry Potter. Όταν το τελείωσα είχα σοβαρά πάθει μία μίνι κατάθλιψη (γνωστή και ως post-potter depression) και μάλιστα και στην τρυφερή ηλικία των 16. Θα ήθελα συμβολική αποζημίωση και δείπνο με την εναγωμένη κατά το οποίο περιμένω να μου λυθούν κάποιες απορίες.