«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας»

«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας» Facebook Twitter
2

«Ο λαός που παραιτείται έχει τελειώσει... Τώρα δεν κατεβαίνουμε ούτε στους δρόμους, ούτε στην πλατεία, ένδειξη πως η αρρώστια είναι πολύ βαριά»

Ο Ιταλός συγγραφέας Αντρέα Καμιλέρι για την ασθένεια του Νότου με συμπτώματα που καθηλώνουν στον καναπέ.

«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας» Facebook Twitter

«Οι αυξήσεις των διοδίων που ανακοινώθηκαν είναι αυτές που προβλέπονται... Και όσοι το έχουν ξεχάσει, ας το θυμηθούν. Όποιος εμποδίζει την ομαλή διέλευση από τα διόδια στρέφεται εις βάρος του ελληνικού λαού»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που έλεγε ότι δεν αυξηθούν τα διόδια, τώρα κουνάει και το δάχτυλο στο όνομα αυτών που θα τα πληρώσουν ακριβά.

«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας» Facebook Twitter

«Έχει σίγουρα το δικό του στυλ, για το κοινό, και θέλει να δείχνει ότι βαριέται κατά τις δημόσιες συνεδριάσεις... Αλλά νομίζω ότι είναι ένα πολιτικό τέχνασμα που κάνει για να εμφανίζεται στη χώρα του ως... ο μάγκας»

Ο Μπάρακ Ομπάμα ψυχογραφεί τον βαρύ και ασήκωτο Πούτιν.

«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας... Και οι θεολόγοι και παπάδες, εμείς, έχουμε μεγάλη ευθύνη για όλο αυτό το κατάντημα»

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος χτυπάει τις καμπάνες, αυτήν τη φορά για να ακουστούν εντός του ναού.

«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας» Facebook Twitter

«Οι αποικίες αυτές είναι ένα νησί του ολοκληρωτισμού σε μια αυταρχική χώρα. Οι κρατικές φυλακές αντανακλούν την κατάσταση μιας κοινωνίας. Αν θέλω να αλλάξω τη χώρα μου, θα πρέπει να ξεκινήσω με την αναμόρφωση αυτού του συστήματος»

Η Maria Alekhina των Pussy Riot για τις φυλακές, απομεινάρια του πατερούλη Στάλιν, που τις έζησε από μέσα ελέω Πούτιν.

«Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τους Αγώνες και να στηρίξω όλους τους Νορβηγούς αθλητές... Είναι απολύτως φυσιολογικό οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να συνοδεύονται στα ταξίδια τους από τους και τις συζύγους τους»

Ο υπουργός Υγείας της Νορβηγίας Μπεντ Χάγε μεταβαίνει με τον σύντροφό του στο Σότσι.

«Η πολιτική που ασκεί ο συνασπισμός είναι καθαρά φιλική προς τους επενδυτές, τα μέτρα που παίρνει δεν αγγίζουν στο παραμικρό τις αιτίες της κρίσης και το τίμημα για να επιστρέψουν οι επενδυτές είναι ο πολιτικός εξευτελισμός ολόκληρων λαών»

Ο Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας για την καγκελαρία, με μια ακίνδυνη δόση από σοσιαλισμό που δεν άλλαξε το μείγμα.

«Μας βλέπουνε και δεν μας θέλουνε. Η ευθύνη είναι πάνω μας» Facebook Twitter

«Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που υφίσταται αυτή η παρακμή είναι η απομάκρυνση του πολιτισμού από τον πολιτικό και τον ηθικό βίο. Γιατί ο πολιτισμός δεν υφίσταται μόνο ως πνευματική οντότητα αλλά και ως ηθική»

Ο Ιταλός ηθοποιός Τόνι Σερβίλο, αναζητώντας κι αυτός στα δικά του υλικά τα αίτια της κρίσης.

«Καμιά απολύτως λογοκρισία δεν επιβάλλεται στο Ίντερνετ με τις διατάξεις αυτές (...) Αντιθέτως, το καθιστούν περισσότερο ασφαλές, περισσότερο ελεύθερο»

Ο Ταγίπ Ερντογάν βάζει με νόμους φραγμούς στο Ίντερνετ και πασχίζει να πείσει ότι το απελευθερώνει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια