ΕΔΕ για τον αστυνομικό υποψήφιο Περιφερειάρχη της Χ.Α.

ΕΔΕ για τον αστυνομικό υποψήφιο Περιφερειάρχη της Χ.Α. Facebook Twitter
2

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Χ.Α., διατάχθηκε από το αρχηγείο της Αστυνομίας.

Η ΕΔΕ διατάχθηκε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, λόγω των δηλώσεων του αστυνομικού, στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ως υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή, που υπάρχουν σε σχετικό βίντεο.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, το τηλεοπτικό υλικό, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα υποβληθεί στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση.

Υποψήφιος περιφερειάρχης, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έξυπνο κόλπο για να γίνει ο κάθε τυχάρπαστος γνωστός στο φιλοναζιστικό ελληνικό κοινό. Εκεί που ήσουν κάποιος μπάτσος, έγινες χρυσαβγίτης αγωνιστής και μπορεί να γίνεις και μάρτυρας αν φας καμια ποινή. Κι όλα αυτά με ένα ναζιστο-χαιρετισμό μπροστά στις κάμερες.Καλή πολιτική σταδιοδρομία.
Στη Γερμανία οποιος χαιρετάει ναζιστικά τιμωρείται με 2 χρόνια φυλάκιση και αν είναι ξένος απελαύνεται!Στην Ελλάδα όλοι οι χαιρετισμοί και τα σύμβολα τα ναζιστικά έχουν βαπτιστεί, αρχαιοελληνικά και συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν ατιμώρητοι!Εδώ θα μας φτιάξουν Ασβουιτς και θα μας πουν ότι είναι αρχαίο μαντείο!