Κακλαμάνης: «Μόνο αν βγω δήμαρχος, θα παραιτηθώ από βουλευτής»

Κακλαμάνης: «Μόνο αν βγω δήμαρχος, θα παραιτηθώ από βουλευτής» Facebook Twitter
11

Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, παρά μόνο αν εκλεγεί δήμαρχος, δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξη του το πρωί στον Σκάι.

«Τη χάρη να αδειάσω την έδρα μου στη Βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στο λαό», είπε ο κ. Κακλαμάνης, υποστηρίζοντας ΄τι είναι ο μόνος ανεξάρτητος υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων.

Ερωτηθείς ποιόν θα ψήφιζε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αν η μονομαχία ήταν μεταξύ Καμίνη και Σακελλαρίδη, εκτίμησε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα περάσει κάποιος από τους προερχόμενους από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιους.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Νικητα,προχωρα,σε θελει ολη η χωρα !!!( Ε να μην τον στηριξουμε λιγο τον ανθρωπο ; Και πως θα συνεχισει,αν δεν εκλεγει,το "τεραστιο","ιστορικο",και "μνημειωδες" εργο που επιτελεσε επι Δημαρχιας του !!!)
Πόσα παίρνει ένας Βουλευτής το μήνα και πόσα ένας Δήμαρχος; Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει για να αξιολογήσουμε τα πραγματικά κίνητρα πίσω από μια τέτοια απόφαση.
Αν κερδίσει, η Αθήνα θα ξαναέχει Δήμαρχο τον άνθρωπο που τη φόρτωσε χρέη χωρίς να έχει να δείξει ανάλογο χρέος. Αν χάσει, θα συνεχίσουμε να έχουμε βουλευτή τον Υπουργό Υγείας - προστάτη άγγελο των μετόχων των φαρμακευτικών.Lose-lose situation
Νικήτας Κακλαμάνης: Ένα παλαιοκομματικο κατάλοιπο, ένας βαθιά συντηρητικός πολιτικός με εθνικιστικές απόψεις, ένας εξαιρετικά αναποτελεσματικός υπουργός/δήμαρχος, μα πάνω από όλα ένας κακιασμενος που δεν μπόρεσε ούτε λεπτό να παραδεχθεί ότι έχασε από τον Καμίνη το 2010.