Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Ο Σαμαράς μπορεί να έχει το τέλος του Γιανούκοβιτς»

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Ο Σαμαράς μπορεί να έχει το τέλος του Γιανούκοβιτς» Facebook Twitter
15

Μια δήλωση που προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις και που αναμένεται να προκαλέσει περισσότερες έκανε μιλώντας στη Βουλή νωρίτερα, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Στη διάρκεια συζήτησης επί επερώτησης του κόμματός του σχετικής με το υπουργείο μεταφορών ο κ. Μπάρκας είπε:. «Μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει την τύχη της Ουκρανίας».

Στη δήλωση αυτή απάντησε αμέσως ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βρούτση, είπε:

«Καταλάβατε κ. Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να'ναι και είναι αλλού γι' αλλού».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ναι ρε Μπάρκα, μπορεί να το έχει. Αλλά άσε να το πει κάνας μπρουτάλ Συριζαίος (σαν τον ...γουναράδικα). Καταλαβαίνεις ότι με φάτσα nerd περισσότερο γέλιο σκορπάς παρά τρομάζεις.
Ο Σαμαράς θα έχει το τέλος που είχαν και οι προκάτοχοι του, Παπανδρέου και Παπαδήμος, θα ζήσουν μια πολυτελή και ευτυχισμένη ζωή μακριά από την Ελλάδα και χωρίς καθόλου τύψεις για ότι έκαναν.
Τα μεθυσμένα με το νεοφιλελεύθερο κρασί του αντικουμουνισμού βλαμμένα θα τον αναπολούν και θα φτιάχνουν μύθους για σχέδια δολοφονίας του απο πράκτορες του Χότζα και του Τσάβεζ και του μουμπάρακ
Πιο αριστερός πρωθυπουργός από τον Κωστάκη Καραμανλή δεν έχει περάσει!Εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο.Αύξηση μισθών και επιδομάτων των ΔΥ πάνω από τον πληθωρισμό, τετραπλασιασμός της δαπάνης για φάρμακα, τεράστια νέα χρέη για τις επόμενες γενιές, έλλειμμα προϋπολογισμού στο 15,3% του ΑΕΠ!!!"Άστο για αργότερα" απάντηση στα προβλήματα που φώναζαν!Ο Κωστάκης έκανε πράξη την ονείρωξη κάθε Έλληνα αριστερού!Και για αυτό ο Αλέξης φλερτάρει τους πελάτες του Καραμανλικού κράτους σαν τρελός!
@ανηθικος αυτουργός.Είσαι σε συγχυση. Αυτο ακριβώς που περιγραφεις δεν ειναι η αριστερα αλλά οι καθοδηγητες σου.Αυτη ακριβώς ειναι η δεξια ρουσφετι αναξιοκρατία κλέψια στο ονομα της πατριδος της θρησκειας και της οικογένειας (της δικής τους)
Αυτές ακριβώς τις πολιτικές και τους ρουσφετολογικά διορισμένους σκίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει.Οι διορισμένοι αφισοκολλητές του δικομματισμού είναι αυτοί που πήγαν το κόμμα από το 4% στο 26%.Γιατί τους τάζει όχι μόνο μηδενικές απολύσεις αλλά νέες προσλήψεις και επαναφορά μισθών και επιδομάτων στο 2009 με ένα νόμο και ένα άρθρο!
Το οτι μπορεί να φτάσουμε να έχουμε αναταραχές τέτοιου επιπέδου στην Ελλάδα δεν είναι απίθανο. Και οι Ουκρανοί όταν έβλεπαν την Αίγυπτο θα πίστευαν πως δεν θα γίνει ποτέ στην χώρα τους.Το να βγαίνει μέλος του κοινοβουλίου και να το επικαλείται είναι μεγάλη βλακεία.Πεθαίνει κόσμος σε τέτοια γεγονότα, το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι να βρουν λύση για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Συνήθως το τέλος του Γιανουκοβιτς το βρίσκουν απο τους λαούς τους ηγέτες οι οποίοι είναι της ιδεολογικής αρεσκείας του Συριζα.Σανταμ Χουσειν, Μουμπάρακ, Κανταφι, Τσαουσέσκου, Χόνεκερ.Απλά το επισημαίνω...