Δεν είναι δυνατόν να έστειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αυτό το δελτίο τύπου!

Δεν είναι δυνατόν να έστειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αυτό το δελτίο τύπου! Facebook Twitter
12

Στάλθηκε στους δημοσιογράφους [εγώ το είδα στου Achilleas Hekimoglouπριν από λίγο, και ήδη ανέβηκε, στα τυφλά, σε εκατοντάδες σάιτ, με το κείμενο και τη φωτογραφία που το συνοδεύει.

Δεν είναι δυνατόν να έστειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αυτό το δελτίο τύπου! Facebook Twitter

«Η μόδα των "selfie" φωτογραφιών έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Η "selfie-mania", που στην αρκό των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει αυτοφωτογράφιση, "χτύπησε" και στην επίσκεψη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον Κολωνό.

Μια νεαρή κοπέλα σήμερα, έξω από τη λέσχη φιλίας του Κολωνού, έβγαλε το κινητό της, στάθηκε δίπλα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, χαμογέλασε και έβγαλε μια "selfie" φωτογραφία.

Η συνήθεια που εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη, είναι τόσο έντονη, που επιλέχθηκε ως λέξη της χρονιά από το Μεγάλο Λεξικό της Οξφόρδης».

===

1) Είναι μια συμπαθέστατη φωτογραφία

2) Προσπαθούν οι της καμπάνιας του να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι; 

3) Μοιάζει με απεγνωσμένη προσπάθεια προσέλκυσης των hip νέων, τώρα που τα selfie ακούγονται πολύ

4) Ο τρόπος που επικοινωνείται το όλο πράγμα προκαλεί αμηχανία, σα να βλέπεις τη γιαγιά σου να προσπαθεί να χορέψει harlem shake

5) <<Η "selfie-mania", που στην αρκό των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει αυτοφωτογράφιση...>> Πόσα λάθη σε μισή πρόταση...

 

 

 

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

12 σχόλια
Γιατι βρε βαρβαροι τοσες κακιες για τον Αρουλη ; Τι εχετε μαζι του βρε βασιβουζουκοι ; Επειδη δεν σας καλεσε στην πισινα,το jaccuzzi του ,η,εστω,στο εξοχικο του στην Μυκονο η σε ενα Chalet στο Gstaad ; Επειδη δεν σας καλεσε για δειπνο με Fois gras,beluga,και Chateu Laffite 1978 ; Μηπως και θα ησασταν σε θεση να τα εκτιμησετε ολα αυτα ; Καφροι,ε καφροι !!!
Άχου μωρέ ο κακομοιρούλης, είναι σαν το puppy αλλά ταυτόχρονα τόσο παράταιρος, τόσο εκτός τόπου, τόσο άχρωμος, απρόθυμος και τρομοκρατημένος στις άκρες που τείνω να τον λυπηθώ..Επικοινωνιακά δε, αλλού. Αξέχαστες δύ εμφανίσεις του, μία την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης υποψηφιότητάς του με εκείνο το καραφούξια δαπίτικο πουλοβεράκι και μία μόλις προχτές που μίλαγε στις κάμερες στο ψιλοβροχο με την κουκουλίτσα του ενώ όλοι γύρω γύρω δεν καλύπτονταν..Απόλαυση!!
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν χάλασε το χατήρι των λιλιπούτειων θαυμαστών του και λικνίστηκε στους ρυθμούς της Λαμπάντα, της νέας τρέλας που της εποχής μας που κατέκτησε νεολαίους αλλά και μεγαλύτερους.
Κι όμως αυτόν το πολιτικό φελλό 15 χρόνια πριν μας τον παρουσίαζαν σαν ανερχόμενο λαμπρό αστέρα.με ποδοσφαιρική αργκό τωρα,η ταλενταρα θα μεινει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα..."παλτά" που πέρασαν από τα πολιτικά "γήπεδα"