Βieber για γερά νεύρα! Video από την κατάθεση

Βieber για γερά νεύρα! Video από την κατάθεση Facebook Twitter
15

 Ο Justin Bieber ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός παπαράτσι από έναν σωματοφύλακά του.

Το περιστατικό είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τραγουδιστής είχε δώσει εντολή στον σωματοφύλακα να ασκήσει βία στον φωτογράφο ενώ η μαρτυρία του θύματος θέλει και όπλα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους όσο εξελισσόταν η σκηνή.

Λίγες μέρες πριν ο Bieber έδωσε κατάθεση και κλήθηκε για 4 ώρες να αντιμετωπίσει τους δικηγόρους του παπαράτσι.

Το ΤΜΖ για ακόμη μια φορά εξασφάλισε το αποκλειστικό στο οποίο θα δείτε τον τραγουδιστή πιο προκλητικό από ποτέ.

It's Viral
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Φαίνεται να είναι από την προδικασία. Δε νομίζω ότι είχε υποχρέωση να απαντήσει αναλυτικότερα. Εξάλλου για settlement θα πάει η ιστορία, λεφτά ήθελαν οι άλλοι, όχι δικαστήριο. Βεβαίως ένας "κοινός θνητός" θα ήταν σίγουρα πιο ψαρωμένος, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μαλλον προς όφελος του Μπίμπερ είναι η αλαζονεία/αναίδεια/βάλτε ό,τι άλλο θέλετε του
θελω να τον δω σε δικαστικη αιθουσα αν θα ναι τοσο "μαγκακι" κ αν θα ανταπανταει στον δικαστη ετσι!φυσικα και δεν θα το κανει,γιατι ξερει πολυ καλα ο κωλαρακος του οτι αν τολμησει να εχει εστω κ το 1/100 αυτης της συμπεριφορας μεσα σε δικαστηριο,θα φαει αμεσα ενα ωραιοτατο κρατητηριο για μη σεβασμο του δικαστηριου..
Μόνο θλίψη μου προκαλεί αυτό το παιδί που το ρίξανε στη showbiz και τώρα καλείται να επιβιώσει. Δεν ξέρει τον τρόπο, έχει χάσει το τρένο.Δεν μπορείς να εξοργίζεσαι με το παιδί αυτό, αλλά με εκείνους που το δουλεύουν για να βγάζουν χρήματα. Πολλά χρήματα.
Παραβλέπεις μία βασική παράμετρο πιστεύω. Στο video φαίνεται ο (πράγματι γκάου) Μπίμπερ να απαντά σε ερωτήσεις των δικηγόρων της ΑΛΛΗΣ πλευράς. Των αντιδίκων του. Δεν απαντά σε αστυνομικούς αλλά στους δικηγόρους του παπαράτσι και μάλιστα επί 4 ώρες. Δεν τον χωνεύω, αλλά δε μου λέει και κάτι το video.
Είναι ναι και μπορούμε να τον κράζουμε για πολλά και τους γονείς του (συμφωνώ κι επαυξάνω) ομοίως. Για το συγκεκριμένο βίντο πάντως δε βλέπω το λόγο. Θα έχω εγώ αντιδικία με κάποιον που θα με τρέχει (και δίκιο να έχει) στα δικαστήρια, θα κάτσω επειδή έτσι προβλέπεται να απαντάω σε χαζές ερωτήσεις των δικηγόρων του και θα είμαι και μη εριστικός. Πώς θα γίνει....
Θα συμφωνήσω με τον ranella για το βίντεο. Βλέπουμε τον bieber να απατάει σε ερωτήσεις των δικηγόρων του παπαράτσι. Βλέπουμε μόνο 6 λεπτά από τις 4 ώρες και ειναι προφανές ότι αρκετές από τις ερωτήσεις ειναι προκλητικες και προφανώς υπάρχει σχεδιασμός από τους δικούς του δικηγόρους να μην απαντάει.