ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2012 | 11:12

39 ετών .....Να μείνω ή να φύγω?

35 χρόνων και έχω μια πολύ καλή δουλειά και μεγάλο κοινωνικό περίγυρο σε μεγάλο αστικό κέντρο. Γνωρίζω τον 'ερωτα' της ζωής μου και τα παρατάω όλα για να μείνω μαζί του επαρχία. Έχουν περάσει 4 χρόνια, παραμένω άνεργη (είμαι ξένη για τον τόπο βλέπεις!!), η σχέση έχει μια μέρα καλή δύο κακές (λόγω της διαφορετικότητας των χαρακτήρων μας), συμφωνούμε σε κάποια σημαντικά θέματα και γι' αυτό ειμαστε ακόμα μαζί....είμαι 39 πλέον...παιδί δεν θέλει... Τι να κάνω? Να συνεχίσω να ζω έτσι (σαν συνταξιούχος που δεν παίρνω και σύνταξη!!),...δηλαδή να ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού και να τον περιποιούμε ? ...ή να επιστρέψω πάλι στην πόλη μου και να κάνω νέα αρχή? Εσείς τι θα κάνατε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτος δεν θελει παιδι, εσυ θες? Δεν θα κριθει βεβαια ολη η σχεση απο αυτο αλλα αν εσυ το θες πολυ κι εκεινος οχι τοτεδεν εχετε κοινους στοχους και καποια στιγμη θα φυγεις ουτως ή αλλως.Οποτε σκεψου καλα τι θες και αποφασισε.