XA: Ιούδας, προδότης και συκοφάντης ο Αλεξόπουλος

XA: Ιούδας, προδότης και συκοφάντης ο Αλεξόπουλος Facebook Twitter
11

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στο κόμμα της Χρυσής Αυγής η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΧΑ τον χαρακτηρίζει, χωρίς να τον κατονομάσει, Ιούδα, προδότη και συκοφάντη και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του.

Τονίζει ειρωνικά ότι ο βουλευτής υπήρξε ενεργό μέλος της "εγκληματικής οργάνωσης" από το 1996.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Αλεξόπουλος παίρνει αποστάσεις από τη ΧΑ.

"Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά από σωρεία αποκαλύψεων για τη δράση μελών της, που χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική, την οποία ασφαλώς δεν γνώριζα και μάλιστα λυπάμαι γιατί δεν ενήργησα νωρίτερα και δεν διαφοροποίησα τη στάση μου όταν έβλεπα σε ποιους δρόμους οδηγούνται μια πολιτική προσπάθεια που εγώ την πίστεψα ως πατριωτική, αντισυστημική, κοινωνική και κατέληξε να χαρακτηρίζεται από δράσεις και ενέργειες που εγώ, αλλά και πολλοί συναγωνιστές μου καταδικάζουμε απερίφραστα και μετανιώνω που έστω και άθελά μου συνδέθηκα πολιτικά με αυτές".

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΧΑ:

"Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη.

Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας.

Τον καλούμε να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.

Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας.»

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Νομιζω οτι μπορουμε ,πλεον,να απευθυνουμε την παρακατω ερωτηση σε οποιονδηποτε απλο ψηφοφορο της Χ.Α.,ο οποιος λογω αγνοιας εχει πιστεψει οτι υποστηριζει ενα πολιτικο,και δη εθνοσωτηριο,κομμα,και οχι μια συμμορια,αρνουμενος να δεχτει την σωρεια γεγονοτων που αναιρουν την αποψη του :"""Τι δεν καταλλλλλαβαινεις ; οχι,πες μου.Τι δεν καταλλλλαβαινεις ;"""!!!!(Συμφωνα με την γνωστη ραδιοφωνικη διαφημιση οπου ενας Θεσσαλονικιος εκενευριζεται με τον Αθηναιο τυροπιττα που "μπλοκαρει"οταν αυτος του ζηταει μια "μπουγατσα με τυρι"!!!!
Εντυπωσιαστηκα απο τον οψιμο φιλοχριστιανισμο και την παρομοιωση των, υποτιθεται, δωδεκαθειστων/ελληναραδων/θουλη ερχομαστε λεβεντοπαιδων που εβγαλαν μια ακομα ανακοινωση να γελαμε. Με τα χαλια μας, ετσι;
Το κειμενακι φυσικα το εχει γραψει δικηγορος. Γιατι ο χρυσαυγιτης βλεπει οτι τελειωσε το παρτυ, η δεξια τους χρησιμοποιησε οσο τους ηθελε ,και τωρα θα πεσουν καμπανες με 10 ετεις καθείρξεις. Οπότε αρχισαν να την κανουν. Και εσπευσε να δηλωσει πραγματα που "τυχαια" αποτελουν και ελαφρυντικά στα δικαστήρια: αγνοια, μεταμελεια, προσπαθεια διορθωσης κλπΑυτοι ως γνωστο πουλιουνται αμεσως μεταξυ τους οταν υπαρξει κερδος ή κινδυνος...το κακο ειναι που διδασκουν τις "αρχές" της ελληνικης φυλης σε πολλους ανεγκέφαλους που τους πιστευουν...