«Εγώ αποδοκίμασα τον Παπανδρέου»

«Εγώ αποδοκίμασα τον Παπανδρέου» Facebook Twitter
15

Η τραγουδίστρια Ματούλα Ζαμάνη ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές, που γιουχάισαν τον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο, όπως παραδέχτηκε η ίδια:

Στο Gagarin με τους Burger Project :

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

14 σχόλια
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ....................... ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ < Η ΔΕΣΠΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ κ.λ.π. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Σ ΕΜΑΘΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΟΥ !
Εμένα μου αρέσει η φωνή της , αλλά δεν σημαίνει πως επειδή τραγουδάει μπορεί να έχει και πολιτική άποψη και παιδεία... Άλλωστε ούτε από την Α. Δημητρίου έχουμε απαίτηση να μας λύσει το κυπριακό, αλλά άμα λάχει τα σπάμε με το φωτιά τα Σαββατόβραδα...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΓΙΟΥΧΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ; η ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ. BILD
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ ειλικρινά όμως,το ότι δεν αρνήθηκε ότι το είπε η κοπέλα όταν την πήραν απ όλα τα κανάλια γιατί χάρηκαν που 'έβγαλαν είδηση' δεν σημαίνει πως το διατυμπάνισε κιόλας.Όποιος την ξέρει δεν αμφιβάλλει είναι πιο αυθεντική από όλους εσάς που το μυαλό σας πάει κατευθείαν στο ξεπούλημα!!!
Διαβάζοντας τα σχόλια διαπιστώνω πόσο πικρόχολοι και καρμίριδες είμαστε οι Ελληνες. Κράξιμο ολούθε, κι από ουσία, μηδέν εις το πηλίκο. Από το άρθρο αυτό μέχρι το youtube, Έλληνες αλληλοκράζονται. Τι σας έφταιξε τώρα η Ζαμάνη? Όσοι την ξέρουμε, την ξέραμε από πριν.Όσοι θέλουν να τη μάθουν, θα τη μάθουν μόνο από τη μουσική της.
Καλά ρε παιδιά πως συμπεράνατε εσείς ότι ''το διατυμπάνισε''. Ο τίτλος να 'ναι επιλογή του αρθρογράφου, το σκεφτήκατε; Απλώς, μπορεί να της τηλεφώνησε κάποιος δημοσιογράφος, να την ρώτησε ''ήσασταν μέσα σε αυτούς που αποδοκίμασαν τον ΓΠ;'' Και αυτή να είπε ''ναι'' και άμεσως τώρα βγήκαν καφνικά, όλοι να κράξουν, έλεος σε αυτή τη χώρα δηλαδή.
Αν ισχυει ο υποτιτλος του αρθρου "..…αποκαλυπτει την ταυτοτητα της." τοτε η τραγουδιστρια εκτος απο τις υστερικες φωνες μεσα στο εστιατοριο καταφερε και την αυτοπροβολη. Η πραξη της θα μπορουσε να ειχε ενα νοημα εως τη στιγμη που δεν θα το διατυμπανιζε. Υπηρχε καποιος λογος να μαθουμε το ονομα/ιδιοτητα της αγανακτησμενης/διαμαρτυρομενης εκτος απο την προβολη της ιδιας?
Ουσα στον πολυ κοντινο κυκλο της Ματουλας,γνωριζω οτι δε την ενδιαφερει η δημοσιοτητα απο τετοιου ειδους γεγονοτα αλλιως θα χε παρει σβαρνα ολα τα καναλια και τις εφημεριδες που αυτες τις μερες την πολιορκουν. Η ιδια δεν εχει μιλησει σε κανενα μεσο και απλα εχει στοχοποιηθει αναμεσα σε 20 ατομα .Ο νοων νοητω. Ας αποφυγουμε τα ευκολα συμπερασματα και την αποψη παντος επιστητου .Το ''ΕΓΩ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ'' δεν υφισταται καν οπως δεν υφισταται πλεον και αντικειμενικη δημοσιογραφια. Στο βερολινο μπορεις να ζεις με αξιοπρεπεια και κρατικες παροχες ενω στην Ελλαδα εχουν νεκρωσει τα παντα και βασιλευει η διαφθορα. Εφτασε λοιπον το να αντιδας σαν ελληνας πολιτης που βλεπει τους ανθρωπους που φερανε τη χωρα σε αυτη την κατασταση,να χαιρουν ακρας ευημεριας,να θεωρειται πραξη που αποσκοπει στην δημοσιοτητα?