Όταν ο Σέλντον συνάντησε τον Λέοναρντ για πρώτη φορά

Όταν ο Σέλντον συνάντησε τον Λέοναρντ για πρώτη φορά Facebook Twitter
6

Ο Τζιμ Πάρσονς είναι ο Σέλντον Κούπερ. Ο Τζιμ Πάρσονς είναι ηθοποιός και ο Σέλντον Κούπερ είναι επιστήμονας. Είναι ένας λαμπρός επιστήμονας με ελάχιστες ικανότητες στα κοινωνικά θέματα, που παίζει στην υπέροχη σειρά The Big Bang Theory.

Η σειρά έχει προσλάβει έναν επιστήμονα (τον David Saltzberg, ο οποίος διδάσκει Φυσική στο Πανεπιστήμιο UCLA) ώστε οι διάλογοι που σχετίζονται με την επιστήμη να έχουν νόημα, αλλά η δουλειά που πρέπει να κάνει ο ηθοποιός για να ακούγεται σίγουρος γι' αυτά που λέει είναι δική του υπόθεση.

Ο Πάρσονς έχει πει στο Fresh Air ότι περνάει συχνά τα σαββατοκύριακα περπατώντας στο διαμέρισμά του, επαναλαμβάνοντας τα λόγια που περιέχουν πυκνά επιστημονικά δεδομένα προκειμένου να μην διστάσει και κολλήσει την ώρα των γυρισμάτων. «Πραγματικά τρέχω πέρα δώθε στο διαμέρισμα λέγοντας τα λόγια μου, τον διάλογο ξανά και ξανά. Βγαίνω έξω και τα λέω. Κάθομαι και τα λέω. Σηκώνομαι και τρέχω και τα λέω. Επειδή πρέπει να μπορώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου ότι μπορώ να πω αυτές τις λέξεις.»

Έχουμε καταλάβει ότι ο Σέλντον έχει καταφέρει να γίνει πιο κοινωνικός χάρη στους φίλους του και κυρίως χάρη στον συγκάτοικό του, τον Λέοναρντ. Πώς να ήταν ο Σέλντον πριν αποκτήσει φίλους; Η σειρά μας έκανε τη χάρη να μας το αποκαλύψει σε ένα επεισόδιο, δείχνοντας μας την πρώτη φορά που συναντήθηκαν αυτοί οι δύο.

Η περιγραφή του Πάρσονς για αυτή τη σκηνή:

«Βασικά μας είπαν, ξέρετε, θα δείξουμε flashback με τους χαρακτήρες και ενώ τα άλλα τρία αγόρια θα έχουν αλλάξει και εξωτερικά, ο Σέλντον θα είναι ακριβώς ίδιος και το μόνο που θα έχει αλλάξει θα είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω του. Αυτό θα είναι η αλλαγή του, που είναι υπέροχη σύλληψη. Αλλά είναι πολύ δύσκολο μετά από τρία χρόνια δουλειάς πάνω σε κάτι να μπορέσεις να πεις «και τώρα δε θα μιλάω πια έτσι.»

Τα κατάφερε; (Ναι!)

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Λατρεύω Σέλτον Κούπερ όπως επίσης λατρεύω τα άρθρα σου Λένα για τα τηλεοπτικά δρώμενα!Ευχαριστούμε για το φρέσκο που μας δίνεις.Είναι όλα ένα και ένα!:-)
''Η σειρά έχει προσλάβει έναν επιστήμονα (τον David Saltzberg, ο οποίος διδάσκει Φυσική στο Πανεπιστήμιο UCLA) ώστε οι διάλογοι που σχετίζονται με την επιστήμη να έχουν νόημα '' Λένα μόλις μου έλυσες μια απορία που σκεφτόμουν να γίνει α μπα ερώτηση, πριν από σας για εσάς λοιπόν! i love Dr. Sheldon Cooper