Πάγκαλος: «Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πάγκαλος: «Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
7

Απαραίτητη μέχρι τη λήξη της τετραετίας, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ εξαπέλυσε και επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

"Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απαραίτητη μέχρι τις εκλογές, στη λήξη της τετραετίας και γι' αυτό υποστηρίζω τον κ. Σαμαρά παρόλο που έχω πολλές επιφυλάξεις αν όλα όσα κάνει ο κ. Σαμαράς είναι αυτά που θα μου δημιουργούσαν ένα αίσθημα αν θέλετε ενεργού αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι καταναγκασμένη και προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα του χρέους τώρα", σημείωσε ο Θ. Πάγκαλος.

Για την αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι "όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εκεί είναι".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δεν έχω αυταπάτες: όπου μυρίζονται πρόσβαση στα πράγματα, πάνε οι περισσότεροι αυτής της χώρας.(Αυτό το ξέρει καλά ο περί ου ο λόγος γιατί υπήρξε μέρος του συστήματος για πολλά χρόνια, πράγμα που "ξεχνάει" μονίμως.)Αυτό θα πρέπει να με κάνει να πάψω ξαφνικά να είμαι σ' αυτόν το χώρο;Φαντάζομαι πως ςσείς κάτι θα ξέρετε παραπάνω και θα παρακαλούσα να με διαφωτίσετε.