Nεκρός στο κελί του ο βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον σωφρονιστικό υπάλληλο

Nεκρός στο κελί του ο βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον σωφρονιστικό υπάλληλο Facebook Twitter
28

Ο βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στη Νιγρίτα Σερρών και βρισκόταν στην απομόνωση. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια του θανάτου του αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν να προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε από αυτοκτονία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξουν φως μέσα στην ημέρα.


Την περασμένη Τρίτη, ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι είχε δολοφονήσει με μαχαίρι τον υπαρχιφύλακα, Γιώργο Τσιρώνη.



Ελλάδα
28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
Καλα του κανανε. Αντε, γιατι πανε τα μαρουλια να δειρουν τον μαναβη.Δεν ειδα το Συριζα να βγαζει καμια ανακοινωση για τον φυλακα που δολοφονησε ο Αλβανος και αφησε την γυναικα και τα παιδια του στο ελεος του Θεου.Αλλα βεβαια, για τους ανθρωπιστες της Αριστερας η ζωη ενος Ελληνα μετραει πολυ λιγοτερο ακομα και απο αυτη ενος βαρυποινιτη ξενου! Που φτασαμε..
όλα αυτά τα σχόλια πίσω από την "ασφαλή" ανωνυμία του ίντερνετ.... ναί ήταν δολοφόνος, ναί σκότωσε... ίσως τον σκότωσαν, ίσως αυτοκτόνησε... με πόση ελαφρότητα μπορούμε να μιλάμε για τον θάνατο κάποιου όποιος κι αν είναι αυτός???? ποιοι είμαστε εμείς για να τον δικάσουμε και να αποδώσουμε το θάνατο του σε οποιοδήποτε αίτιο..... νομίζω πως είμαστε άξιοι της κοινωνίας που μας επέβαλαν και την καταπίνουμε αποχαυνωμένοι μπροστά στα χαζοκούτια μα ς καθημερινά...
κάποιος θανατος μπορεί να σε συγκλονίσει και κάποιος μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο - οπως και ο συγκεκριμένος...ανωνυμα ή επώνυμα αυτή είναι η διαφορετική άποψη. Ανώνυμη επίσης είναι και η δική σου άποψη..πάντοτε με ασφάλεια ! Δεν έγινε κανένα διακαστήριο οπως λες και κανένας δεν αποφάσισε το θάνατό του. Έγινε όμως...συγχωρεσέ με αλλά τα μαύρα δεν μου πάνε .
Καλά να πάθει. Τι περίμενε δηλαδή, ότι θα την έβγαζε καθαρή; Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει η θανατική ποινή. Κάτι πρέπει να φοβούνται τέτοιου είδους αποβράσματα.Τώρα έχουμε δυο νεκρούς, εάν υπήρχε ο φόβος της θανατικής ποινής δεν θα είχαμε κανέναν.
Πρώτον, σε προκαλώ να μου δείξεις στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σε χώρες που εφαρμόζεται η θανατική ποινή έχει μειωθεί η εγκληματικότητα. Δεύτερον, είσαι πολύ πολύ τυχερός που ζεις σε χώρα στην οποία απαγορεύεται η θανατική ποινή και δεν έχεις βρεθεί στη θέση άδικης φυλάκισης και καταδίκης, για να καταλάβεις από την καλή κι από την ανάποδη γιατί είναι απάνθρωπη αυτή η πρακτική. Τρίτον, το θέμα του "παίρνω το νόμο στα χέρια μου" είναι κατακριτέο όχι γιατί δεν είναι ΔΙΚΑΙΟ κατά περιπτώσεις - κι εγώ αν ήταν πατέρας μου ή γιος μου ο αδικοχαμένος σωφρονιστικός υπάλληλος τα ίδια θα ευχόμουν στο δολοφόνο του, μην σου πω ότι θα τον σκότωνα και μόνη μου, αν είχα την ευκαιρία. Είναι κατακριτέο γιατί δεν υπάρχει όριο στο τι είναι δίκαιο και τι όχι, λάθος ή σωστό, πού τραβάς τη γραμμή, ποιος αμερόληπτος δικαστής αποφασίζει πότε κάποιος είναι bad enough? Αυτά είναι επικίνδυνα όρια και να εύχεσαι να μην τα περάσουμε ποτέ.
Althea,Γνωρίζω ότι είναι καλύτερο να αθωωθούν 1000 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος. Η άδικη τιμωρία είναι πάντα άδικη, είτε πρόκειται για θανατική ποινή είτε για άλλη τιμωρία.Υπάρχουν όμως εξαιρετικές περιπτώσεις που θα έπρεπε να εφαρμόζεται η θανατική ποινή, κατά τη γνώμη μου παντα. Το που θα τραβηχτεί η γραμμή έχει λυθεί από άλλες κοινωνίες, περισσότερο προηγμένες και φιλελέυθερες από τη δική μας.Για παράδειγμα ο Πακιστανός από την Πάρο που σακάτεψε το κοριτσάκι, ή ο ανώμαλος στην Ξάνθη που βίασε και έκαψε την κοπέλα, δεν νομίζω να μην αξίζουν την εσχάτη των ποινών...
Ποια κοινωνία ακριβώς έχει θέσει τα πολύ σωστά όρια της θανατικής ποινής? Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο που να μπορεί αμερόληπτα και αντικειμενικά να κρίνει τέτοιο πράγμα. Και να υπήρχε, κάποιος κάποτε θα έκανε κατάχρηση της εξουσίας. Κάπου θα γινόταν ένα λάθος. Δυστυχώς είναι περιπτώσεις (όπως αυτές που ανέφερες) που η οργή της αδικίας μας πνίγει τόσο πολύ που εύκολα τα ξεχνάμε τα παραπάνω. Και προφανώς και εγώ και όλοι μιλάμε εκ του ασφαλούς - δεν είμαστε η μάνα της κοπέλας από την Πάρο ούτε ο πατέρας αυτής από την Ξάνθη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η βία γεννά βία και η ιστορία μας το έχει αποδείξει αυτό - δεν χρειάζεται να το ανακαλύψουμε ξανά.
Θανατική ποινή κατά το δοκούν από το υπέροχο σωφρονιστικό μας σύστημα.Ωραία, τώρα ο κόσμος θα γίνει καλύτερος κι όλοι οι βαρυποινιτες θα δείξουν ειλικρινή μεταμέλεια για τις πράξεις τους.Κάθε θάνατος είναι και μια ήττα. Μπορούμε και χειρότερα.
Θανατική ποινή κατα το δοκούν ...μάλλον. Δεν είδα να στεναχωριέται κανένας όταν "αυτοκτονεί" στο κελί του κανενας παιδεραστης. Δεν νομίζω πως πίστευε κανενας πως η πράξη του θα έμενε ατιμώριτη ...
Αιτία θανάτου προήλθε η από παθολογικά αιτία,η αυτοκτονία,η γιατί ο Ερμής ήταν ανάδρομος,η είχε φάει πέντε μακαρονάδες κι έσκασε,η τον πήραν οι νεραιδες μαζι τους!
Ο οποίος Αλβανός τον σκότωσε γιατι τόσα χρονια τα πέρασε στην φυλακή όπως έγραφε το σημείωμα.... Φυλακίστηκε το 1997 και αποφυλακίστηκε το 2006 για ληστεία (αν δεν κανω λάθος) και το 2007 ξαναμπήκε για ανθρωποκτονία με 20 χρονια.... Και είπε οτι αφού χάθηκε η ζωή του στην φυλακή θα πάρει και Μις αλλη μαζι του
μπήκε για ληστεία. Ξαναμπήκε δολοφόνος. Μήπως κάτι πήγε στραβά την πρώτη φορά? Γιατί δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας το οτι οι φυλακές ξεχαρβαλώνουν τον άνθρωπο κάνοντάς τον κάτι άλλο.
Αν μόνο εγώ περίμενα αυτή την εξέλιξη, τότε έχω κληρονομικό χάρισμα (να σε πω τη μοίρα σου, να σε πω το ριζικό σου. έλα πασά μου και φλυτζάνι λέω καλό...) και κακώς δεν το εκμεταλεύομαι.
Γιατι να μην σχολιάζουμε σε τέτοιες περιπτώσεις ? Να σεβαστώ την μνήμη του νεκρου δολοφόνου ε ? Καλύτερα να σεβαστώ την γυναικα και τα 2 παιδιά σωφρ.υπαλληλου. Ξερω πολυ καλά τι παει να πει "παθολογικά αίτια¨" και τι "αυτοκτονία". Μερικές φορές ειναι καλύτερα να μην ξέρουμε τι και πως .
@κανέλλα 13Κοίτα, αν συμφωνείς με το να σκοτώνονται κρατούμενοι μέσα στη φυλακή, επειδή έτσι θεωρούν κάποιοι ότι αποδίδεται δικαιοσύνη, σχολίασε όσο θες. Μέσα στη φυλακή γίνονται εξάλλου, όχι έξω στο δρόμο, ε;@H@rcKxps5sL κτλο ιατροδικαστής είπε ότι είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα. "Αυτοκτονία" δηλαδή και "παθολογικά αίτια".