14 χρόνια φυλακή στον χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μετανάστη

14 χρόνια φυλακή στον χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μετανάστη Facebook Twitter
13

Σε φυλάκιση 14 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο  Κωνσταντίνος Κοντομούς ο οποίος είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Κοντομούς, βρέθηκε ομόφωνα ένοχος για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Πακιστανού μετανάστη Ρ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012. Απλή συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Πακιστανού μετανάστη Φ.Μ. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012. Συναυτουργία σε ληστεία κατά του Πακιστανού μετανάστη Ρ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012. Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Πακιστανού μετανάστη Ζ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 10/09/2012 (κουρείο). Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του έλληνα οδηγού τάξη και πελάτη του κουρείου Κ.Φ. στις 10/09/2012. Εμπρησμός από πρόθεση του κουρείου του Πακιστανού υπηκόου Μ.Α. στις 10/09/2012. Κατοχή εκρηκτικής βόμβας στις 10/09/2012 (κουρείο). Φθορά ξένης ιδιοκτησίας στις 10/09/2012 (κουρείο).

 Στην  ποινή δεν επιμετρήθηκε η επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού εγκλήματος, παρά το ότι η εισαγγελική αγόρευση υπέδειξε τον ρατσιστικό χαρακτήρα των πράξεων. Στον 20χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Τι αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κοινοποιήθηκε και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Και για να μην κοροϊδευόμαστε, παπάρια σωφρονισμός και ιστορίες. Καθαρή τιμωρία είναι οι φυλακές, που ίσως να βγει και πιο αληταράς αν δεν σπάσει από τον φόβο.
Εγώ θα σταθω στο γεγονός πως αυτό το παιδί είναι μόλις 20 χρονών. Μου προκαλεί φόβο και στεναχώρια να σκέφτομαι πως ένα τόσο νέο άτομο και 2 χρόνια μικρότερο μου έπραξε ένα τέτοιο έγκλημα. Κρίμα...
και είναι ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ! (εντάξει, τρολάρω, αλλά πείτε μου, με το χέρι στην καρδιά, ειλικρινά δεν γνωρίζετε ΚΑΝΕΝΑΝ gay ή γυναίκα που θα μπορούσε να το πει αυτό;)
Το ποιο...; τι λέτε, ρε παιδιά...; ...κομπλεξικοί χαζοδικηγορίσκοι που θα με κράξουν επειδή αυτό προβλέπεται από κάποιον νόμο με επίθετο, άρθρο σαρανταδώδεκα, παράγραφος χ εδάφιο, τρεις και παρ' τα τέτοια μου σε 3-2-1... τώρα!