Ελεύθερος ο Δημητροκάλλης της συμμορίας σατανιστών

Ελεύθερος ο Δημητροκάλλης της συμμορίας σατανιστών Facebook Twitter
13

Ελεύθερος είναι πλέον, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Μάνος Δημητροκάλλης, μέλος της ομάδας σατανιστών που καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές για τις δολοφονίες που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη στη δεκαετία του ’90.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο 40χρονος σήμερα Δημητροκάλλης, εξέτισε τα τρία πέμπτα της ποινής του και έκανε χρήση των ευνοϊκών όρων του νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αίτηση αποφυλάκισης έκανε και ο θεωρούμενος αρχηγός των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας ενώ
το 2001 αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη που είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στις δολοφονίες.

Ο Δημητροκάλλης τιμωρήθηκε με δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών για την κατά συναυτουργία τέλεση δύο ανθρωποκτονιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, από τον Σπύρο Στάβερη:

>> Οι Σατανιστές της Παλλήνης

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως οι ποινές εκτελούνται παράλληλα, δεν προστίθενται, δηλαδή μένεις φυλακή όσο λέει η μέγιστη ποινή. Τα δις/τρις/κτλ ισόβια είναι ανά κατηγορία και το νόημα είναι αν π.χ. στο μέλλον αθωωθείς ή μειωθεί η ποινή για τη μία κατηγορία να παραμένει η ποινή για την άλλη.
Τι θές να πείς με αυτές τις πράξεις, οτι η δικαιωσύνη δεν βλέπει καλά (έχω ακούσει οτι είναι τυφλή) ή οτι δεν ξέρει αριθμητική;Απο την αποφυλάκιση των χουντικών ισοβιτών, έχουν χάσει το νόημά τους οι λέξεις κάθειρξη και ισόβια.
Τι στο διάολο (κυριολεκτικά);; Μιλάμε για ΔΙΣ ισόβια... Αυτό δε θα σήμαινε 16+16 χρόβια; Πώς υπολογίζεται; Εξέτισε κάποια χρόνια σε αγροτικές φυλακές; Και η πρόσκαιρη κάθειρξη; Όοοοοοολα αυτά συμψηφίζονται σε 19 χρόνια; Τελικά όλες αυτές οι ποινές είναι απλώς μεγαλοστομίες για να ικανοποιήσουν τους συγγενείς εκείνη τη στιγμή;Τουλάχιστον, ο Δημητροκάλλης απ' όσο ξέρω δεν έχει δώσει δικαιώματα όσο είναι στη φυλακή. Άμα όμως βγάλουν και τον Κατσούλα, η κατάντια του συστήματος δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι πλήρης και ισοπεδωτική...