Συνελήφθη 12χρονος διαρρήκτης στην Πάτρα

Συνελήφθη 12χρονος διαρρήκτης στην Πάτρα Facebook Twitter
1
Συνελήφθη 12χρονος διαρρήκτης στην Πάτρα Facebook Twitter

Ο 12χρονος αποτελούσε τον βενιαμίν μιας σπείρας που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και αποτελούνταν από 17 άτομα τα οποία είχαν διαρρήξει πάνω από 60 σπίτια σε διάστημα δύο χρόνων.

Η ομάδα κάθε φορά λειτουργούσε με διαφορετική σύνθεση, ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του "έργου" που εκτελούσε, αφού είχαν βεβαιωθεί ότι έλειπαν από το σπίτι οι ιδιοκτήτες.

Η αστυνομία συνέλαβε ήδη πέντε άτομα ενώ αναζητούνται επίσης δύο άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 52, 19 και 17 ετών αντίστοιχα- καθώς και άλλοι εννέα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Ελλάδα / Νεκρή με τραύματα στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου - Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου - 37χρονος που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία
NEWSROOM
Μάικλ Μόσλι: Τις τελευταίες του στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το μπιτς μπαρ

Ελλάδα / Μάικλ Μόσλι: Επί 20 λεπτά περιπλανιόταν ζαλισμένος στον λόφο πίσω από το μπιτς μπαρ

Ο Βρετανός φαίνεται σε υλικό από κάμερα ασφαλείας από το κατάστημα στην παραλία Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, ώσπου ξαφνικά στέκεται, ακουμπά στο φράχτη και κατόπιν χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ισως να ηταν πιο ενδιαφερουσα η φατσα των γονιων του,παρα το παιδακι......Γιατι καποιος του τα εμαθε αυτα η καποιος αφησε να του τα μαθουν. ΠΟΙΟΣ ειναι ο πραγματικος ενοχος λοιπον ?