Σχετικά με το ημέιλ που στάλθηκε παντού και υπόσχεται εργασία με πολλά λεφτά

Σχετικά με το ημέιλ που στάλθηκε παντού και υπόσχεται εργασία με πολλά λεφτά Facebook Twitter
17

Μου ήρθε το ημέιλ πριν, και το διάβασα όλο, ΚΥΡΙΩΣ επειδή διαβαζόταν (δηλαδή δεν ήταν κακομεταφρασμένο στον αυτόματο πιλοτο). 

Σχετικά με το ημέιλ που στάλθηκε παντού και υπόσχεται εργασία με πολλά λεφτά Facebook Twitter

Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα, αλλά δεν του έδωσα και πολλή σημασία. 

===

Απ' ό,τι φαίνεται, το ημέιλ στάλθηκε σε άπειρους Έλληνες, γιατί αλλιώς πρέπει να είναι εξωφρενικά μεγάλη σύμπτωση ότι την ίδια μέρα το έλαβε και ο κολλητός μου, ο ΧΘ, ο οποίος μου έγραψε: 

ΑΥΤΟ μου ήρθε πριν από λίγο. Ήμαρτον με τις απάτες.

1. "Το όνομά μου είναι Adam και είμαι Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων, μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας"

Πολύ μεγάλης αλλά δεν σας λέω ποιας. Άλλωστε όλες οι μεγάλες έτσι κινούνται... ΥΠΟΓΕΙΩΣ!!!

 

2. "Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς πελάτες στην Ελλάδα , αλλά όχι τόσους ακόμα , ώστε να ανοίξουμε γραφεία της εταιρείας. Ψάχνουμε λοιπόν για Διευθυντές Περιφερειών στην Ελλάδα."

Ένα γραφείο δεν έχουν σε όλη τη χώρα, διευθυντές τάχα ψάχνουνε. Αυτό τους λείπει!

 

3. "Πληρωμή άμεσα και καθημερινά."

Όχι μόνο άμεσα, αλλά και καθημερινά!!!!! Απίστευτο!

 

4. "Συχνά θα κληθείτε να έχετε το ρόλο του Μυστικού Επισκέπτη"

Ωραία --> Ψοφάω για περιπέτεια!!!

 

5. "Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε."

Δηλαδή 1.500 ευρώ για 2 εβδομάδες προπαρασκευής, στις οποίες θα πληρώνομαι άμεσα και καθημερινά, δηλαδή 150 ευρώ τη μέρα. ΤΕΛΕΙΑ!

 

6. "Με τις καλύτερες ευχές μου"

--> Να είσαι καλά!

 

 

Σχετικά με το ημέιλ που στάλθηκε παντού και υπόσχεται εργασία με πολλά λεφτά Facebook Twitter

 

 

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Το πιο πιθανό είναι ότι κάνει phising σε mail accounts, για να δει ποια είναι πραγματικά ενεργά.Υπάρχουν βεβαια και πιο καραμπινάτες απάτες με τους στρατιωτικούς από το Ιρακ που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από τη χώρα, κλπ κλπ. Όσο κι αν ακούγεται τρελό, δοκιμάζοντας το ίδιο κόλπο χιλιάδες φορές, όλο και κάποιος πέφτει. http://netforbeginners.about.com/od/scamsandidentitytheft/ss/top10inetscams.htm
Σιγά,εσάς θέλουν να σας βάλουν σε κόπο,δουλειά διευθυντή και αηδίες.Εμένα εδώ και τρια χρόνια με κυνηγάει ένας Ματιάμπα απο σαουθ αφρικα για κληρονομιά ενος δις από κάτι συγγενείς ξεχασμένους στις ζούγκλες του Τόγκο οι οποίοι σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό.Δεν ζητάει κάτι για την έκδοση της κληρονομιάς παρά μόνο τον αριθμό της πιστωτικής κάτι άλλα στοιχεία και τον αμφιβληστροειδή μου στο φάκελο.
Μετά τον ιατρικό επισκέπτη,που στο φτωχό μου μυαλό έφερνε την εικονα ενός ανθρώπου που χτυπά φιλικά και με κατανόηση τη πλάτη συγγενών του ασθενή σε νοσοκομείο επί πληρωμή,έρχεται τώρα ο "μυστικός επισκέπτης" να με βραχυκυκλωσει.Τι είναι??ποιός είναι??Ο γνωστός άγνωστος στα μνημόσυνα που πάει μόνο για τον καφέ και τα σπανακοπιτακια?(αυτόν τον λες και νηστικό επισκέπτη)Τον προσλαμβανεις για να συμπληρώνει κενές θέσεις σε γάμους και δεξιώσεις? "Χρειαζόμαστε 3 μυστικούς επισκέπτες για να κάτσουν στο γλέντι ανάμεσα στα ξαδέρφια που είναι μαλωμενα για τα χωράφια"Μήπως είναι undercover πλασιέ??Σε σπίτια φίλων ή στο καφενείο,πάνω στη συζήτηση στο άσχετο,πεταει το ποσο ευχαριστημένος είναι από το τάδε προϊόν κλπ
Άσχετο, αλλά τώρα που είπες «Ιατρικός Επισκέπτης», είναι αλήθεια πως ο Άδωνης της Πιρουέτας Μαέστρου θέλει να θεσμοθετήσει την υποχρέωση των ιατρικών επισκεπτών να μην πηγαίνουν στα νοσοκομεία με άδεια χέρια;... Επισκέπτης με άδεια χέρια είναι αγένεια λέει...!https://www.youtube.com/watch?v=q9y-XKMYQTo
Παιδιά... σαχλαμάρα έγραψα, το ξέρω. Γι΄αυτό ακλουθεί και ο ήχος του link...Για να συντονιστώ με το άρθρο, υπάρχει και το άλλο:Μπαίνει μια μέρα ένας Άνεργος μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.-Βεβαίως και υπάρχει μια θέση, του απαντάει.Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρεις μέρες και να είσαι εδώ δύο...ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2.500 ευρώ τον μήνα, με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο γραμματέα.Γυρίζει ο άνεργος έκπληκτος και του λέει:-Πλάκα μου κάνεις ??????Και απαντάει ο ιδιοκτήτης, εντελώς φυσικά:-Εσύ άρχισες !!!!!!!
νομίζω σωστότερος όρος είναι μυστικός πελάτης αλλά επειδή μπορεί να μην προχωρήσει σε αγορά λέγεται επισκέπτης. Σε βάζουν να κάνεις τον πελάτη σε καταστήματα ακολουθώντας συνήθως ένα σενάριο για να τσεκάρουν που χρειάζονται βελτιώσεις, τί δεν πάει καλά και ποιος θα πάρει πόδι.