ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2012 | 00:37

Ζωδια

Οσες και οσοι πιστευετε στα ζωδια ειστε ΖΩΑ! Δε γινεται να εχουμε πλεον ανακαλυψει επακριβως τη θεση μας στο ηλιακο συστημα και πως ακριβως ηταν το συμπαν μερικες εκατονταδες χιλαδες χρονια απο τη γεννηση του ( αυτα αποδεδειγμενα οχι αμφιλεγομενες θεωριες) και εσεις να πιστευετε οτι ενα Πτολεμαικο μοντελο της θεσης των αστεριων επηρεαζει τη ζωη σας ΖΩΑ!!!!!!!
10
 
 
 
 
σχόλια
τράβα πιες ένα ατταράξ και μετά ξαναμιλάμε. και ένα δίκιο να είχες, το έχασες με τον τρόπο που μιλάς και απαντάς. και να σου πω κάτι; μην πέσεις κάτω από το σοκ, είναι αλήθεια και όχι απλά μια θεωρία. και εσύ ζώο είσαι. ο άνθρωπος είναι το πρωτεύον ζώο. τώρα νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου, ή να σε πάρω μια αγκαλίτσα;
Μια αγκαλια παντα ειναι καλη οχι βεβαια επειδη επαθα σοκ. αλλα μ αρεσει που προσπαθεις να μιμιθεις λιγουλακι τον τροπο που μιλαω :) Οτι ειμαι ζωακι το ξερω πολυ καλα αλλα η γλωσσα εχει κυριολεκτικες και μεταφορικες ενοιες...
Οταν μας πεισει η επιστημη πως γινεται απο δυο κυτταρα να αναπτυσονται οι ακριβεις κυτταρικοι σχηματισμοι,που θα αποτελεσουν τα οργανα,το δερμα,τα οστα,τον εγκεφαλο και ολα αυτα μαζι θα συγχρονιστουν τη στιγμη του σχηματισμου τους ωστε να λειτουργουν ταυτοχρονα και με απολυτη επιτυχια για να ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΙΚΗ ΠΝΟΗ,τοτε κι εγω θα παραδεχτω οτι ειμαι μ@λ@κ@ς που πιστευω στο Θεο.Ομοια αν οι Μεσοποταμιοι,οι Αιγυπτιοι,οι Ινδοι,οι Ελληνες και οι Κινεζοι που ανεπτυσαν την αστρολογια ηταν αμαθεις, τοτε κι εγω παραδεχμαι την αμαθεια μου και ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΖΩ!
Η επιστημη περιπου το 1953 ανακαλυψε οτι τα 2 κυταρα περιεχουν ενα μεγαλομοριο που λεγεται dna και εκει ειναι γραμμενες χημικα ολες οι πληροφοριες για το που θα σχηματιστουν ολα τα υπολοιπα κύτταρα. Αυτο ειναι τοσο σιγουρα αποδεδειγμενο γιατι το 2000 εγινε η αποκρυπτογραφηση αυτου του μοριου δηλαδη καταγραφηκαν ολα τα επιμερους μερη (γονιδια) που αντιστοιχουν σε καθε συκγκεκριμενο οργανο. Η αυτογνωσια σου ειναι καλο σημαδι μονο που αντι να σε ευχαριστει να με εξοργισεις καλο θα ηταν να θες να μαθεις πιο πολλα.
Γιατι μου τη δινει η αμαθεια! Με εξοργιζει πραγματικα! Γιατι οσοι και οσες δεν μπορουν να διακρινουν οτι αυτο ειναι ενας τρισαθλιος παραλογισμος και οχι μονο δεν ευσταθει αλλα ειναι κατι σαν τον Αη Βασιλη, δε νομιζω οτι θα πραξουν αναλογα οταν ενας Γιωργακης τους πει λεφτα υπαρχουν ενας Αντωνακης οτι το μνημονιο ειναι για το καλο μας ενας Αλεξης οτι κατωτατος μισθος 1300 ευρω και μια κακασχημη τους ταξει την αταξικη κοινωνια.
Και δε ειναι μονο η πολιτικη! Ολα τα ανωτερω ζωακια που νομιζουν οτι ειναι homosapiens οταν θα παθουν καρκινο θα τρεχουν να βρουν νερο καματερου και δηλητηριο σκορπιου και θα πεθανουν και δε θελω να πεθανουν γιατι καποιοι πισω τους θα μεινουν ορφανοι/χηρες κλπ! Γιατι οι ιδιοι θα με κολησουν καποια πανδημια επειδη θα πιστεψουν οτι καποια ασθενεια μπορει να αντιμετωπιστει με ματζουνια και καλη κυκλοφορια του τσι!Καταλαβες γιατι;
Οk..αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τους υπόλοιπους.Καλύτερα να αποδεχθείς το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από εσένα.Το σωστό και το λάθος,το λογικό και το αλόγιστο διαφέρει στον καθένα μας.Αυτό που κάνεις κι έτσι όπως το κάνεις δεν έχει κάποια ουσία.Εφόσον σε ενοχλούν κάποια πράγματα και δε μπορείς να τα αποδεχθείς,βρες έναν καλύτερο τρόπο να "αφυπνίσεις" τον κόσμο.
7.11.2012 | 01:41 Αλλο διαφορετικος αλλο αφελης και αμαθής σε τραγικο επιπεδο. Αυτο δεν ειναι κατι που αφορα ηθικη για να πω οκ εσυ το βλεπεις ετσι εγω αλιως αλλα κατι που ειναι αληθινο η μη αληθινο. Δε ειναι ψευτικο επειδη ετσι λεω αλλα επειδη η επιστημη εχει προχωρισει τοοοοσο πολυ που το να πιστευεις κατι τετοιο ισοδυναμει με οτι τους κεραυνους τους ριχνει ο Διας. Δε μπορει να υπαρξει ενδιαμεση κατασταση και το οτι δε το κατανοουν ειναι τελειως χαζο.
Γιατί κρίνεις το τί πιστεύει ο κάθε άνθρωπος?Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε ό,τι θέλει!Θα κρίνεις κι όσους πιστεύουν στο Θεό ή στον Αλλάχ ή σε οποιονδήποτε άλλο Θεό θέλουν?Γιατί όπως και τα ζώδια έτσι και ο οποιοσδήποτε θεός δεν είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι υπάρχει.Άσε το τί κάνουν και το τί πιστεύουν οι υπόλοιποι και κοίτα λίγο τους τρόπους σου.Τον ίδιο σου τον εαυτό προσβάλλεις έτσι όπως εκφράζεσαι για τους άλλους.