Γυναίκες και κατηγορίες

Γυναίκες και κατηγορίες Facebook Twitter
8

Από τον justhinkloud

 

Για αρχή πρέπει να παραδεχτούμε δύο πράγματα: Πρώτον ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τις γυναίκες δίπλα μας. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να τις καταλάβουμε. Παίρνοντας αυτά τα δύο σαν δεδομένα θα προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Δυστυχώς όμως λίγο, δεν γίνεται παραπάνω.

 

 

Ξεκινάμε λοιπόν

 

Υπάρχουν 5 είδη γυναικών. Σίγουρα όλες οι κατηγορίες έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά αλλά προς Θεού μην πιστέψετε ότι μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Δεν υπάρχει universal control όπως στις τηλεοράσεις ή στα air condition ούτε καν manual. Όσοι καπνίζετε ανάψτε ένα τσιγάρο, πάρτε βαθιά ανάσα και ξεκινήστε. Αυτοί που δεν καπνίζετε...νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το ξεκινήσετε

 

1. Οι γυναίκες-μωρά. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κατά νου ένα δείγμα αυτής της κατηγορίας. Όλοι μας έχουμε περάσει φάσεις στην ζωή μας που γουστάραμε τέτοιου είδους γυναίκες. Οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας συνήθως ντύνονται με φόρμες και γενικότερα με ρούχα πολύ βολικά και ριχτά. Το σώμα τους είναι σε μέτρια κατάσταση (εξ ου και τα φαρδιά ρούχα), μυρίζουν πούδρα, είναι πάντα περιποιημένες στην τρίχα και μόνες τους δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό. Σε παίρνουν τηλέφωνο για ψύλλου πήδημα και δεν σταματούν να κλαψουρίζουν μέχρι να περάσει το δικό τους. Μόλις σε βαρεθούν σε πετάνε στην άκρη όπως ακριβώς κάνουν τα παιδάκια με τα παιχνίδια τους. Τώρα πως τους συμπεριφέρεσαι ε; Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά νομίζω ότι αξίζει να το περάσεις μία φορά στην ζωή σου. Προσοχή μαλάκες μία φορά. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι η γυναίκα βασίζεται εξ ολοκλήρου πάνω σου. Είναι ωραίο να μην σου φέρνει ποτέ αντίρρηση (τουλάχιστον ανοικτά) και είναι ωραίο να μπορείς να το παίζεις άντρας χωρίς καν να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις τα ηνία της σχέσης. Είναι ωραία αυτά αλλά για πόσο καιρό; Κάποια στιγμή τα βαριέσαι και ξενερώνεις. Άσε που όσο μεγαλώνεις καλό είναι να γνωρίζεις τον πραγματικό κόσμο και στον πραγματικό κόσμο τα πράγματα δεν είναι έτσι.

 

2. Προχωρώντας έχουμε τις γυναίκες-αλάνια. Και αυτές τις συναντάμε όλοι μας στην ζωή μας σε κάποια φάση. Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχουν δουλέψει βράδυ, είναι αρκετά έξυπνες και έχουν συνηθίσει να χαλάνε πολλά λεφτά (οι άντρες για αυτές, ποτέ τα δικά τους). Δηλαδή μάγκες μακριά. Είναι ο τύπος των γυναικών που μπορεί να σε καταστρέψει. Επειδή έχουν δουλέψει βράδυ και στην ουσία έχουν μεγαλώσει με άντρες, καταλαβαίνουν αμέσως τι γουστάρουμε και στο πασάρουν πολύ εύκολα. Εσύ ψήνεσαι ότι βρήκες τον έρωτα της ζωής σου και αρχίζεις το τρέξιμο. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το σεξ. Τις περισσότερες φορές οι σεξουαλικές σου εμπειρίες είναι μία εβδομάδα διακοπών τους οπότε και εκεί σε βάζουν κάτω. Σε αυτό το σημείο σε γονατίζουν κυριολεκτικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σε έχει χτυπήσει και δε καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα ξεχνάς φίλους, μπάσκετ, ποδόσφαιρα, pro, fifa και τα συναφή. Εννοείται ότι σαν εμπειρία πρέπει να το ζήσεις αλλά πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας. Το συνηθέστερο τέτοιο δίχτυ είναι κάποιος από τους κολλητούς του οποίου του δίνεις την άδεια να σε επαναφέρει στην τάξη με ένα πολύ δυνατό μπουκέτο στα μούτρα όταν αυτός κρίνει ότι πρέπει. Σημαντικό: Διαλέξτε ένα κολλητό ο οποίος είναι σχετικά μικρόσωμος και αδύνατος. Να σας συνεφέρει είπαμε όχι να σας χαλάσει την μόστρα.

 

3. Οι γυναίκες για σπίτι. Αυτές είναι περίεργη περίπτωση. Τις περισσότερες φορές είναι γυναίκες στις οποίες πολύ δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς. Περπατημένες αρκετά, ίσως μερικές φορές περισσότερο και από εσένα, με μία σχετική προϋπηρεσία σε νυχτερινά μαγαζιά. Πίνουν αρκετά, μερικές φορές περισσότερο και από εσένα( είναι γεγονός μου έχει τύχει και εμένα), και για ένα περίεργο ρόλο αυτό μας γοητεύει ακόμη περισσότερο (στην αρχή...). Είναι δυναμικές και φαίνεται ότι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους αλλά μόλις αγριέψεις λίγο σε κοιτάνε και λιώνουν. Γενικότερα έχουν ένα θέμα με την εξουσία αλλά όχι τόσο πολύ με την κατοχή της όσο με την μάχη για αυτή. Δηλαδή δεν έχουν πρόβλημα μα παραχωρήσουν τα ηνία της σχέσης στον άλλο απλά θέλουν να δείξουν ότι θα παλέψουν για αυτή απλά και μόνο για να μην νομίζεις ότι είναι γυναικούλες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων την πατάς πολύ άσχημα μαζί τους, νοικιάζεις σπίτια, σε ξεχνάνε οι κολλητοί σου και μπάλα βλέπεις μόνο από το κινητό στην ζούλα αλλά παρόλα αυτά περνάς καλά. Οι πιθανότητες να ξεφύγεις είναι λίγες, αν παρόλα αυτά τα καταφέρεις είναι μάλλον γιατί βαρέθηκες να κοντράρεσαι χωρίς νόημα και θέλεις κάτι πιο ήσυχο στην ζωή σου. Μάλλον γερνάς πάντως, να ξέρεις.

 

4. Οι κουλτουριάρες. Αυτές είναι οι αγαπημένες μου. Πραγματικά τις λατρεύω. Οι περισσότερες είναι μία κάποιας μόρφωσης (τουλάχιστον ΑΕΙ) και κάποιων πολιτικών φρονημάτων (συνήθως γέρνουν προς την αριστερά) Είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Έχουν πάνω σου μια ανεξήγητη επιρροή. Ανεξήγητη γιατί πρωταρχικός στόχος τους είναι το μυαλό σου. Και τις περισσότερες φορές το καταφέρνουν. Το πρόβλημα με αυτές τις γυναίκες είναι ότι τις περισσότερες φορές μπορούν να σου τα κάνουν πλανήτες για ψύλλου πήδημα. Για κανένα λόγο δεν τσακώνεσαι μαζί τους, πάντα θα βγεις μαλάκας (το λέω εκ πείρας). Σίγουρα σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο αλλά το πρόβλημα τους είναι ότι δεν ξέρουν να βάζουν όρια και προτεραιότητες. Μπορεί να σε παρατήσουν για να πάνε σε καθιστική διαμαρτυρία για την διάσωση της χλωρίδας των Μεγάλων Πρεσπών και ταυτόχρονα να σε θεωρούν ρηχό που αράζεις με τους κολλητούς για κάνα Pro. Αν καταφέρεις και συμβιβαστείς με όλο αυτό το κλίμα είσαι πολύ τυχερός και θα περάσεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ζωή, αν όχι πρέπει να βρεις τρόπο να την βγάλεις από το κεφάλι σου. Τα ξίδια είναι μία πολύ καλή λύση...

 

5. Οι γυναίκες-γυναίκες. Ιδιαίτερη και αγαπημένη κατηγορία. Πολλά χρόνια νόμιζα ότι είναι φανταστική αλλά πλέον πιστεύω ότι είναι πραγματικότητα (αν δεν είναι, παίδες την γαμήσαμε). Αυτός ο τύπος γυναικών είναι μείγμα όλων των παραπάνω. Έχουν και αυτές κάποιο επίπεδο μόρφωσης (ΙΕΚ-ΑΕΙ), είναι σχετικά ψαγμένες με διάφορα πράγματα και έχουν διάθεση να ψαχτούν και για άλλα πράγματα καινούργια. Έχουν δουλέψει κάποιο χρονικό διάστημα βράδυ τόσο ώστε να έχουν φτιάξει χαρακτήρα για τα δύσκολα. Πίνουν αρκετά (όχι πιο πολύ από εσένα) και γουστάρουν το γεγονός ότι πίνεις και εσύ. Σε καταλαβαίνουν χωρίς να πολύ αναλύεις αυτά που σε απασχολούν. Γουστάρουν να σε περιποιούνται και τους αρέσει να τις προσέχεις. Σέβονται το γεγονός ότι σου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν προσποιούνται ότι τους αρέσει να βλέπουν ποδόσφαιρο. Απλά σε αφήνουν ήσυχο για κάνα δίωρο και κάνουν τα δικά τους, ότι και να είναι αυτά (δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλα, ξεκολλάτε). Είναι τόσο ανεξάρτητες και δυναμικές όσο χρειάζεται αλλά θα βάλουν και τα κλάματα όταν δούνε ότι δεν τις παίρνει, απλά και μόνο για να σου διαλύσουν την ψυχολογία. Όταν ερωτεύονται είναι εκεί για εσένα και αν δεν κάνεις μαλακία (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις) δεν θα τις χάσεις ποτέ. Αν τις ερωτευτείς και εσύ, παντρεύεσαι, τέλος. Και μετά τρέχεις γυναικολόγους, μαιευτήρια, jumbo, Λητώ και τα συναφή. Αν έχετε μία τέτοια κρατήστε την γερά αλλιώς σας παρακαλώ πολύ δώστε της το τηλέφωνό μου...

 

ΥΓ. Η μαλακία και ταυτόχρονα η μαγεία που έχουν οι γυναίκες είναι ότι καμία τους δεν ανήκει σε μία μόνο κατηγορία από τις παραπάνω. Ανήκουν πάντα σε παραπάνω από δύο ενώ υπάρχουν πολλές τις οποίες μπορείς να συναντήσεις σε όλες αυτές τις κατηγορίες ανάλογα με την φάση που περνάνε και τον άντρα που έχουν δίπλα τους κάθε φορά. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δύσκολη και γενική είναι αυτή η κατηγοριοποίηση. Παρόλα αυτά φέρτε στο μυαλό σας κάποιες από τις γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή σας και προσπαθήστε να τις βάλετε σε κάποια από τις κατηγορίες πιο πάνω.

Νομίζω ότι θα βρείτε αρκετά κοινά....

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
φίλε μου σαν γυναίκα σε συγχαίρω πανηγυρικά διοτι είναι το πιο αντικειμενικό άρθρο που έχω διαβάσει.να ζήσει η 5η κατηγορία και η αναγνώριση της.
Επίσης.. Μην ξεχνάτε να εκτιμάτε την γυναίκα που σας σέβεται χωρις να σας βάζει σε καλούπια, χωρις να σας κόβει απο τις παρέες σας και με το να σας αφήνει έναν προσωπικό χώρο-χρόνο ως αυτοννοητο δικαίωμα σε μια σχέση και πάνω απ'ολα έτσι κερδίζει την αφοσίωση.. Έτσι την παραδέχονται οι φίλοι σας, έτσι σας γεμίζει χωρις να σας πνίγει, ευςι δεν χάνει ποτε κανεις τον εαυτό του.. Αυτήν την κατηγορία δεν την είδα πουθενά! Όλοι μας έχουμε φάει τα χαστούκια της ζωής, άντρες και γυναίκες..