Προσαγωγή συνταξιούχου που αποδοκίμασε τον Βενιζέλο

Προσαγωγή συνταξιούχου που αποδοκίμασε τον Βενιζέλο Facebook Twitter
7

Kατά την αποχώρηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το εκλογικό τμήμα, ένας συνταξιούχος είδε μια ομάδα ατόμων να χειροκροτά τον κ. Βενιζέλο και  τους πλησίασε φωνάζοντας: «Τι χειροκροτάτε; Δεν ντρέπεστε; Ξεχάσατε τη Λίστα Λαγκάρντ;», ενώ αποδοκίμασε και τον ίδιο.

Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί που φρουρούσαν το σημείο και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξακρίβωση στοιχείων.

Δείτε τα βίντεο από την προσαγωγή και το επεισόδιο:

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Διηγείται ο Πλούταρχος για τον Περικλή. Ένας χυδαίος άνθρωπος του είχε επιτεθεί με ύβρεις και κακολογίες στην Αγορά και ο Περικλής τον ανέχτηκε όλη την ημέρα. Το βράδυ τον ακολούθησε μέχρι το σπίτι του, εξακολουθώντας τις ύβρεις του, και ο Περικλής «επειδή είχε πια σκοτεινιάσει, διέταξε έναν απο τους υπηρέτες του να πάρει ένα φως και να συνοδέψει τον υβριστή του μέχρι το σπίτι του».
Η εποχή του Περικλή ήταν χρυσή. Η εποχή του Βενιζέλου, δε νομίζω. Περιμένω τώρα να κάνει δήλωση πως καταδικάζει τις ενέργειες των αστυνομικών...