Νιώθει για πρώτη φορά την πίκρα της ήττας

Νιώθει για πρώτη φορά την πίκρα της ήττας Facebook Twitter
8

Δεν του ταιριάζει λέει η πικρία και το μοιρολόι - και το λέει μοιρολογώντας φυσικά. 

Το άλλο που μου άρεσε είναι ότι λέει: "Έπρεπε μια φορά να νιώσω κι εγώ την πίκρα της ήττας..."

Για να συμπληρώσει ένα δευτερόλεπτο μετά: "Αλλά δεν νιώθω πικρία!"

 

Είναι λυπηρό έως τραγικό ότι έχασε από έναν γηπεδικό παράγοντα που τελευταία στιγμή νοιάστηκε να μπει στην κούρσα -ποιος ξέρει με τι συμφέροντα!!-, αλλά απ' την άλλη είμαι σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να νιώσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος την ήττα, την οποία (περιέργως) δεν είχε ξαναζήσει στη ζωή του.  

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
Ωραία ο φανατισμός των γηπέδων νίκησε. Αυτό το ξεπερνάμε εύκολα όμως γιατί ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου και ας πάνε όλα τα άλλα στον βόθρο; Αν και δεν τον ψήφισα, δεν νομίζω ότι η αποδοχή της ήττας από τον Μιχαλολιάκο είχε τόσο πάθος ή μίσος που θα χρειαζόταν τόση χολή για να την χωνέψει κάποιος. Είναι πολύ πιο δυσκολοχώνευτο ο αγαπημένος μας Πειραιάς να έχει πέσει στα χέρια φανατικών βίαιων συμφερόντων. Αλλά οι πολίτες ψήφισαν, η δημοκρατία νίκησε, και μια ακόμη φορά θα υποφέρουν και οι δύο, πολίτες και δημοκρατία, από τέτοια τύφλα. Τι να κάνουμε, μερικοί έχουν μνήμη πυγολαμπίδας και εύκολα καίγονται στους γλόμπους.
Όσο κι αν αμφιβάλλω για το ποιόν και την καθαρή πρόθεση του Μώραλη, δεν μπορώ να μη χαρώ για την κατραπακιά που έφαγε ο Μιχαλολιάκος.Όσο τον θυμάμαι τότε που σκουντούσε και αγωνιζόταν να περπατήσει δίπλα στον Καραμανλή για να φαίνεται και παραγκώνιζε τους άλλους. (Τραγάκη και έναν άλλο δε θυμάμαι το όνομά του!).C'est la vie!
Όταν νιώθει ο Μιχαλολιάκος την πίκρα της ήττας επειδή ο Μώραλης νιώθει την χαρά της νίκης, κ.Δημοκίδη δεν πιστεύω ότι πρέπει να νίωσει την πίκρα ο Μιχαλολιάκος. Βγάλανε έναν δήμαρχο-βιτρίνα για να κάνουν κρυφά τις [...] τους ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης. Συγχαρητήρια που μας διαψεύδετε διαρκώς, υπάρχει και πιο κάτω μέχρι να πιάσουμε πάτο!
χαχα έχει όνως πλάκα.Σε αντίθεση με την ήττα του από μόνη της που δεν έχει καθόλου πλάκα.Θα φανεί στο χειροκρότημα πως και πόσο θα πληρώσουμε την βλακεία ανθρώπων που ψηφίζουν για δήμαρχο τον "Ολυμπιακό".Το ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν με αυτό το κριτήριο είναι έτσι και αλλιώς από μόνο του απογοητευτικό.
Εγώ δεν θα χαιρόμουν και τόσο με την ήττα του Μιχαλολιάκου στον Πειραιά.Το δίλημμα των Πειραιωτών ήταν:κομματικός,δοκιμασμένος,χριστιανοφασίστας ή "ακομμάτιστος",αδοκίμαστος,μαφιόζος-φασίστας;Η λογική του "μη χείρον βέλτιστον" της δημοκρατίας στα καλύτερα της.