Εσένα πόσο τοις εκατό σε αποδοκιμάζει;

Εσένα πόσο τοις εκατό σε αποδοκιμάζει; Facebook Twitter
4

Άσχετο αλλά η καλύτερη ατάκα γενικά των εκλογών είναι η:

7 στους δέκα Έλληνες (συμπατριώτες, δημότες, πολίτες, whatever) ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τον.... (τάδε)

Ας πούμε, ο Μπακογιάννης πήρε 43% με τον δεύτερο στο 18% ξέρω γω, αλλά μπορεί κανείς να πει με άνεση ότι σχδόν έξι στους δέκα συμπατριώτες μας ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ. (Τρομερή ερμηνεία!)

 

Βλέπω στα κανάλια όλους να το χρησιμοποιούν τώρα, όχι τόσο για να δείξουν πόσο έσκισαν οι ίδιοι -κανείς δεν έσκισε εξάλλου- αλλά για να μειώσουν τους αντιπάλους τους. 

 

"Πάνω από τους 7 στους δέκα Έλληνες αποδοκιμάζουν την Κυβέρνησή σας" κουνούν το δάχτυλο οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα πάνελ. 

 

"Κι εσάς, πάνω από 7 στους 10 Έλληνες αποδοκίμασε και εσάς και την πρότασή σας να γίνουν δημοψήφισμα οι Ευρωεκλογές", απαντούν οι κυβερνητικοί. 

 

Και έχουν όλοι δίκιο. Αυτοί οι επτά στους δέκα -παρ' ό,τι πάντα διαφορετικοί- εξουσιάζουν πλέον τη χώρα και αποδοκιμάζουν ό,τι δεν τους αρέσει. Αν ενωνόντουσαν κιόλας για να ψηφίσουν το ίδιο κόμμα θα είχαμε όντως ανατροπή. 

 

 

ΥΓ. Και για όποιον τολμήσει να αναφερθεί στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής ένα έχω να πω, και το εννοώ. Εννιά στους δέκα Έλληνες την αποδοκίμασε. Και αυτό είναι κάτι.  :)

 

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Το γεγονός ότι εδώ και 3 χρόνια όλη μέρα μιλάμε για την Ελλάδα και τους 'Ευρωπαίους ηγέτες', και στις Ευρωεκλογές η συμμετοχή μας ήταν 57% δεν σας κάνει εντύπωση; Και η Κύπρος εξέφρασε την τεράστεια αγανάκτηση του λαού της μετά το τρομαχτικό 'κραχ' που υπέστη με ένα 43%. Ώρες ώρες νομίζω οτι ο λαός ξέρει μόνο να γκρινιάζει.
36 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες αποδοκίμασαν τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές πολλές από τις οποίες μάλιστα με ποσοστά άνω των 6 μονάδων αλλά δε βαριέσαι, είναι και πάλι νικητές (κατά έναν περίεργο τρόπο!)
Απ' ότι βλέπω Άρη μου 2 στα 2 τα γατάκια σου αποδοκιμάζουν 100% τη στάση σου να ασχολείσαι όλο το βράδυ με εκλογο-στατιστικές!!! ;) Όσο για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής… ακόμα και ο 1 στους 10 που τους «επιδοκίμασε» είναι κατάπτυστος χωρίς απολύτως κανένα ελαφρυντικό ή ψευτοδικαιολογία!!!
Ένας στους δέκα συμφωνεί με τα μισαλλοδοξα ζόμπι της ΧΑ.Και στη Γαλλία βγαίνει πρώτη δύναμη η Λεπεν(η σοβαρότερη χρυσή αυγή που ονειρεύεται ο κυρ Μπάμπης...)Καληνύχτα μας και καλή τύχη.