Βίασαν ομαδικά και μετά κρέμασαν δύο ανήλικες στην Ινδία

Βίασαν ομαδικά και μετά κρέμασαν δύο ανήλικες στην Ινδία Facebook Twitter
14
Βίασαν ομαδικά και μετά κρέμασαν δύο ανήλικες στην Ινδία Facebook Twitter

Θύματα ομαδικού βιασμού έπεσαν δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών στην Ινδία και αμέσως μετά κρεμάστηκαν από τους βιαστές τους σε δένδρο.

Όλα συνέβησαν σε ένα χωριό, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ενός κοριτσιού, πέντε νεαροί βίασαν και στη συνέχεια κρέμασαν από δέντρο τις δύο ανήλικες ξαδέλφες, που εξαφανίστηκαν το βράδυ της Τρίτης.

 

Μετά το συμβάν, έγινε νεκροψία στα άψυχα σώματα των δύο κοριτσιών και διαπιστώθηκε ο βιασμός αλλά και ο θάνατος από απαγχονισμό.

Ένας εκ των πέντε δραστών, ηλικίας 18 ετών συνελήφθη.

60 αστυνομικοί αναζητούν τους υπόλοιπους υπόπτους, ενώ τρεις αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για συνέργεια και παρακώλυση των ερευνών.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM
Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Αυτα στη χώρα μας http://provocateur.gr/post/2617/h-omerta-ths-paidikhs-porneias-sto-pedion-toy-arewsΌσο εμείς αμπελοφιλοσοφούσαμε χτές το βράδυ, μικρά παιδάκια βιάζονται στο Πεδίον του Αρεως. Η Ελληνική πολιτεία δε κάνει απολύτως τίποτα, γιατι τα περισσότερα είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες, αφγανάκια στη πλεοψηφία τους. Η Ευρώπη διαθέτει πόρους για ανήλικους μετανάστες αλλά η Ελλάδα αρνήται να τους χρησιμοποιήσει.
Τι ψηφίζεις είπαμε; Πας να κάνεις προπαγάνδα από ένα τραγικό συμβάν. Για πες και για τις μετανάστριες που χουν πέσει θύματα βιασμού και δεν έχουν χαρτιά να παν στο δικαστήριο να βρουν το δίκιο τους.
Arcaloth, αποτροπιασμό πρεπει να δείχνεις και για τους βιασμούς που γίνονται στην μικρές πόλεις της Αμερικής που σκεπάζονται όλα απο τις τοπικές κοινωνίες, αποτροπιασμό επίσης δείχνεις και για τους βιασμούς που γίνονται σε Ελληνίδες, σε μετανάστριες και τουρίστριες απο Έλληνες και αποτροπιασμό για τους βιασμους που γίνονται στην Ινδία, αυτό κάνεις αν έχεις λίγο ανθρωπιά. Δε χρησιμοποιείς το γεγονος για να το παίξεις ανώτερος δυτικός. Και ναι η θέση της γυναίκας είναι καλύτερη στη δύση αλλά οχι όπως θα ´πρεπε να ναι. Μια στις τρείς γυναίκες έχου κακοποιηθεί σεξουαλικά στην Ελλάδα, αυτό εμένα με σοκάρει. Το να παραβλέπεις αυτο και να κοιτάς την καμπούρα του άλλου μόνο και μόνο για να ζείς σε μια φενάκη οτι και καλά όλα πάνε καλά, κοίτα σε άλλες χωρες τι γίνεται, ουσιαστικα χειροτερεύει τη θέση των γυναικών στην Ελλάδα.
αληθεια περιμενεις οτι 8α υπαρξεις ποτε σε μια κοινωνια που δεν θα υπαρχει βια?ζωωδες ενστικτο που δεν 8α εξαλειφθει ποτε φιλη μου..αν συνεβαινε στο παιδι σου,πες μου,δεν 8α 8ελες να παθει οτι εκανε στο παιδι σου?εστω και ενδομυχα?...ε?