Χιού Τζάκμαν: Το ξέρεις, ότι έχω ελληνικό αίμα;

Χιού Τζάκμαν: Το ξέρεις, ότι έχω ελληνικό αίμα; Facebook Twitter
4

Την ελληνική του καταγωγή αποκάλυψε ο διάσημος αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στη Μελβούρνη, της νέας του ταινίας X-men: Days of Future Past όπου υποδύεται τον ρόλο του Wolverine.

Αφού του συστήθηκε δημοσιογράφος της εφημερίδας Νέος Κόσμος και πριν προλάβει να του κάνει ερώτηση ο Τζάκμαν είπε:  «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο».

Τόνισε ακόμη ότι δεν έχει επισκεφθεί την Ίο, αν και έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα και πως σκοπεύει να το κάνει. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός του πήγαν πολλές φορές. Εγώ όχι. Τώρα όμως είμαι έτοιμος να πάω. Το θέλω πολύ. Να γνωρίσω το νησί του προπάππου μου. Και θα το κάνω» είπε.

Ο Τζάκμαν συμμετείχε στη βραδιά που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα δόθηκαν υπέρ του Ιδρύματος Καταπολέμησης του Καρκίνου ( Fight Canser Foundation) του οποίου ο Τζάκμαν είναι πρεσβευτής.

Ο ίδιος προέβη πρόσφατα στη δεύτερη αφαίρεση μελανώματος από τη μύτη του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM
Πόσο άλλαξε το επίπεδο ζωης στις χώρες της Ευρώπης τα τελευταια 20 χρόνια- Η προβληματικη θεση της Ελλάδας

Διεθνή / Πόσο άλλαξε το επίπεδο ζωής στις χώρες της Ευρώπης την περίοδο 2007-2019- Η προβληματική θέση της Ελλάδας

Η εξέλιξη των εισοδημάτων και του επιπέδου διαβίωσης σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία, Πορτογαλία, ΗΠΑ και ακόμη επτά χώρες - Πώς άλλαξε το οικονομικό status των Ελλήνων λόγω των τριών μνημονίων
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Oı νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ καλούν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Oı νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ καλούν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Σε βίντεο οι πρόσφατοι νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης στέλνουν το μήνυμά τους στους πολίτες της ΕΕ, ενόψει των Ευρωεκλογών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όσο αφορά τα λεγόμενα του για την Ελλάδα και τα σχετικά μπαρμπούτσαλα..., Marketing & promotion, σας λέεί κάτι αυτό;;;...Όμως, ενδιαφερον και εποδεκτό το γεγονός ότι συμμετείχε σε φιλανθωπική εκδήλωση υπέρ των καρκινοπαθών!
Ελληνας και ο "Wolverine" !Τελικα ,"οποια πετρα κι'αν σηκωσεις", Ελληνα θα βρεις !Θυμηθηκα καποτε ,πολλα χρονια πριν,οταν,σε καποιο ταξιδι , βρεθηκα περαστικος σε ενα μεγαλο χωριο στη "μεση του πουθενα" στην Κεντρικη Αφρικη.Μπηκαμε στο μοναδικο μαγαζι (κατι σαν μπακαλικο,που πουλαγε,ομως,και πολλα αλλα πραγματα)για να παρουμε καποια εφοδια.Ο ιδιοκτητης,ενας "κοτσωνατος" εβδομηνταρης,οταν μας ακουσε να μιλαμε ελληνικα εβαλε τα κλαματα ! Μας ειπε οτι καταγοταν απο την Ανδρο,ειχε σαραντα χρονια εκει,ειχε κανει οικογενεια,και ειχε να συναντησει πατριωτες πανω απο εικοσι χρονια !Δεν ξερω,τελικα,αν ειμαστε εμεις ο "περιουσιος λαος".Αλλα εχοντας συναντησει Ελληνες οπουδηποτε στον κοσμο κι αν εχω παει,σιγουρα ειμαστε ο "παγκοσμιος" λαος !