Πώς το «Game of Thrones» μόλις έγραψε ιστορία

Πώς το «Game of Thrones» μόλις έγραψε ιστορία Facebook Twitter
4

 

Πώς το «Game of Thrones» μόλις έγραψε ιστορία Facebook Twitter

 

To HBO δημοσίευσε τα νούμερα τηλεθέασης της εβδομάδας, επιβεβαιώνοντας αυτό που οι φανατικοί της τηλεόρασης ήδη γνωρίζουν: Όταν πρόκειται για αξιολογήσεις τηλεοπτικών σειρών, το «Game of Thrones» είναι ο Βασιλιάς. Η σειρά φαντασίας του George RR Martin μόλις ανέβηκε στην πρώτη θέση, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης και κλέβοντας το θρόνο από το «The Sopranos».

 

Πώς το «Game of Thrones» μόλις έγραψε ιστορία Facebook Twitter

 

Το «Game of Thrones» παρακολούθησαν κατα μέσο όρο18,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο σε σύγκριση με τα 18,2 εκατομμύρια τηλεθεατές ανα επεισόδιο των «Sopranos» στην περίοδο αιχμής τους, το 2002.


Πώς το «Game of Thrones» μόλις έγραψε ιστορία Facebook Twitter


Αυτό μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη για τους οπαδούς της σειράς που βασίζεται στους δράκους, το σεξ, τη βία και τα σατανικά κατεψυγμένα ζόμπι. Η σειρά κάνει ρεκόρ τηλεθεάσεων με κάθε νέο επεισόδιο που βγαίνει στον αέρα και έχει ήδη «κλειδώσει» την πέμπτη και έκτη σεζόν.

 


 

Ωστόσο, οι φαν των «Sopranos» μπορούν να υποστηρίξουν ότι η αυξανόμενη χρήση του DVR και της νέας πλατφόρμας του HBO Go, έδωσαν παραπάνω ώθηση στα Επτά Βασίλεια, καθώς οι υπηρεσίες δεν ήταν διαθέσιμες όταν οι «Sopranos» ήταν στον αέρα.

 

Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα από τη NOVA.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όλα του βασιλικού γάμου δύσκολα και η νύφη αποκεφαλισμένη ή ο γαμπρός δηλητηριασμένος, όπως των τηλεθεατών η λογική. Χίλιοι και δύο τρόποι να εξοντωθεί ένας τηλεοπτικός χαρακτήρας. Θα μείνουν από ηθοποιούς και θα αρχίζουν να ξαναφέρνουν πίσω τους δολοφονημένους σαν ζόμπι. Το GoT ξεπέρασε το Soprano σε ακροαματικότητα μια και το είχε ξεπεράσει προ πολλού στην βία. Οι τηλεοπτικές σφαγές και ξεκοιλιασμένοι έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τις πραγματικές σφαγές ολόκληρων χωριών στο Κογκό σήμερα.
Η ιστορία ολόκληρη είναι γραμμένη με διαστροφή, βία, μάχη για εξουσία, αίμα, σεξ κ.λπ.Διάβασε: "Οι σταυροφορίες" του Τσιφόρου να πάρεις μια ιδέα...