Πάνω από ένας τόνος ηρωίνης στα χέρια του Λιμενικού

Πάνω από ένας τόνος ηρωίνης στα χέρια του Λιμενικού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
2

Μια γιγαντιαία επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα για την εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης ηρωίνης σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ έχουν ανακαλυφθεί και κατασχεθεί τεράστια ποσότητα ηρωίνης που ζυγίζει μέχρι στιγμής 1.100 κιλά και πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί ποτέ στη χώρα.


Το έργο του Λιμενικού υποβοηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και στελέχη της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Έχουν ήδη συλληφθεί τουλάχιστον 15 άτομα σε Φιλοθέη, Σαρωνίδα και Μεσόγεια. Φαίνεται πως η ηρωίνη τοποθετούνταν σε ειδικές κρύπτες κοντέινερ, που μετέφεραν νόμιμα φορτία και έφθαναν κατά κύριο λόγο ακτοπλοϊκώς στην Ελλάδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ξέρω αν εσάς σας υποψιάζουν για κάτι οι περιοχές των συλλήψεων,,,πάντως στα δυτικά προάστια κ σε επίσκεψη Α.Τ περιοχής ανωτέρω.....για μια πολυ απλή επικύρωση υπήρξε συμπλοκή με ανεγκέφαλο φρουρό ετών 20 κάτι με όπλο κ εξουσία,,,,,,,,τέλος πάντων η ιστορία έληξε αφού με φωνές κ φασαρία απ έξω βγήκε ο αμέσως ανώτερος κ αφού υποστήριξε το αχαρακτήριστο υποκείμενο φύλαξης,,,,αποστομωθηκε με τη σειρά του κ ενημέρωσε να μεταβούμε σε άλλο ΑΚΟΥΣΟΝ. ""Κατάστημα"""γιατί αυτό ήταν απασχολημένο.....χχχχχιιιιιιχι σφύριζαν τα νεύρα,,,,,θα έρθουμε στις εκπτώσεις,,,,απαντήσαμε κ φύγαμε...συγνώμη,,,για την πολυλογία αλλα φανταστείτε το ανεγκέφαλο απέναντι από αληθινούς εγκληματίες,,,,εεεεε ρε γέλια,,,,