Σατανιστής δηλώνει ο δολοφόνος της άστεγης στη Γλυφάδα

Σατανιστής δηλώνει ο δολοφόνος της άστεγης στη Γλυφάδα Facebook Twitter
6

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της άστεγης που είχε βρεθεί νεκρή σε πάρκο στη Γλυφάδα ανήμερα το Πάσχα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη ο δράστης, ηλικίας 21 ετών ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως άτομο με "μεταφυσικές ανησυχίες", και ομολόγησε πως οι ανθρωποθυσίες ήταν  "προσφορά στο Σατανά", οι οποίες βοηθούσαν στην επικοινωνία μαζί του.

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με απίστευτη αγριότητα, το κεφάλι της είχε πολτοποιηθεί και είχε βρεθεί από περιοίκους της περιοχής.

Ο δράστης επέλεξε -όπως αναφέρει- την ημέρα του Πάσχα, που σύμφωνα με τη βιβλιογραφία θεωρείται " ημερομηνία αντικατοπτρικής αντίληψης του Χριστιανισμού" σε μια συμβολική "προσφορά- θυσίας", ή "λατρευτική" όπως αναφέρεται, για να γίνει "δεκτός" από το Σατανά.

 

Ο δράστης ήταν κάτοικος της περιοχής, δεν γνώριζε το θύμα του και όπως ο ίδιος ανέφερε στους Αστυνομικούς, θα επαναλάμβανε ανθρωποθυσία ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21/06 για να "αποδείξει" την υποταγή του στο Σατανά.

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Δεν πάμε καθόλου καλά. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ επικίνδυνος, ιδιαίτερα όταν λέει πως θα έκανε το ίδιο πράγμα αυτό το μήνα. Κλείστε τον μέσα για πάντα, ούτε ένα ελαφρυντικό.
αν έχει καλό συνήγορο,θα πάρει ένα κάρο ελαφρυντικά με πρώτο κ καλύτερο της ψυχικής διαταραχής (πραμα που λογικά ισχύει εν προκειμένω πάντως,οπότε γιατί να βάλεις έναν ψυχοπαθή σε μια φυλακή για πάντα? τί κερδίζει η κοινωνία ή ο ίδιος? πολύ τιμωρητική οπτική της ποινής παρουσιάζεις. το καλύτερο θα ήταν να μπει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών για όσο χρειάζεται-δλδ αρκετά χρονάκια)