BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

Eλληνική πατέντα: Διάβαση μετ' εμποδίων

Eλληνική πατέντα: Διάβαση μετ' εμποδίων Facebook Twitter
15

Ευχαριστώ τον Victor Victorious

Eλληνική πατέντα: Διάβαση μετ' εμποδίων Facebook Twitter

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ λένε.
Στους ελληνικούς δρόμους όμως συμβαίνει και το εξής: όταν δεν φεύγει το αυτοκίνητο από το σημείο που είναι παράνομα παρκαρισμένο, φεύγει η διάβαση!

Πριν από λίγο λοιπόν, "φρέσκαραν" τις διαβάσεις πεζών έξω από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, μόνο που... αντιμετώπισαν μερικά εμπόδια. Φυσικά, τα αυτοκίνητα δεν απομακρύνθηκαν, απλά παρακάμφθηκαν!

 

Eλληνική πατέντα: Διάβαση μετ' εμποδίων Facebook Twitter

 

 

 

15

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
Εαν αυτό το γελοίο υποκείμενο που πήρε την απόφαση να βάψει ή δεν επιθεώρησε το έργο και υπέγραψε οτι έγινε απολυθεί ποιός θα φταίει,η τρόϊκα η κυβέρνηση ή το ξερό του το κεφάλι?
Όταν η Ελλάδα θα έχει καλοβαμμενες διαβασεις, (οπως και διαγραμμιση στους δρόμους) και θα γίνονται σεβαστές...θα εχουμε γίνει ευρωπαϊκή χώρα...ως τότε...αναμείνατε...
Προτείνω λοιπον οι ιδιοι να φτιαξουν και ράμπες για καροτσάκια στα πεζοδρόμια με πλάτος 10εκ. Μιας και τόσο ειναι το κενό που αφήνουν τα αυτοκίνητα που παρκάρουν μπροστά τους και τις μπλοκάρουν...
Μ αρέσει που τα βάζετε με αυτόν που ξαναέβαψε τη διάβαση και όχι με τους οδηγούς που παρκαραν πάνω στη διάβαση. Ή είναι απλά κάτι τόσο διαδεδομένο που το θεωρούμε και φυσιολογικό;
Εγω αν ημουν ο υπαλληλος θα εβαφα το αυτοκινητο.Εχω βαρεθει με τα παρκαρισμενα αυτοκινητα πανω στις διαβασεις.Καθε φορα που τα βλεπω μου ρχεται να περασω απο πανω τους και να χοροπηδαω στο καπο.Γ*** τον πολιτισμο μου!
Είμαστε θεοί!ΘΕΟΙ!Δηλαδή ποίος,πού ποτέ και γιατί θα το σκεφτόταν αυτό?-"Ρε φίλε κάποιος έχει παρκάρει εδώ και δεν το παίρνει!Και έχει πάει 2,εγώ σχολάω,καλά θα τραβήξουμε τις γραμμές ως εδώ και θα πούμε έτσι και έτσι!"
Σκεφτείτε όμως αυτό αν είχες παρκάρει εκει- αν κ κανονικά δεν επρεπε- επειδή ίσως βιαζοσουν θα χαιροσουν που κ ο υπάλληλος δεν έκανε αυτό που έπρεπε όπως κ συ άλλωστε κ έτσι από την αμοιβαία αδιαφορία γλιτωσες το τρέξιμο από το ότι θα συνεπαγόταν το αντιθετο
Πρόκειται για πράγματα προφανή αλλά θα τα πω. Ο εγωισμός του ατόμου, που επειδή βιάζεται θεωρεί ότι οι κανόνες δεν ισχύουν γι' αυτόν (ή αυτήν), είναι ένα από τα βασικά προβλήματα της κοινωνίας μας. Έχουμε νόμους για ένα σωρό πράγματα, κανόνες για ακόμα περισσότερα και συμβάσεις σχεδόν για τα πάντα. Στην εφαρμογή τους όμως επικρατεί μία αντικοινωνική επιλεκτικότητα. Όταν δεν μας συμφέρει, κανένας νόμος ή κανόνας ή σύμβαση δεν ισχύει, διότι μας εμποδίζουν στην ικανοποίηση των αναγκών/επιθυμιών μας.Η παρεκτροπή δήθεν δεν έχει συνέπειες διότι "δυο λεπτά θα το αφήσω" ή "ας πληρώσουν πρώτα οι άλλοι και μετά θα συμβάλλω και εγώ". Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης γλύτωσε το τρέξιμο και το πρόστιμο, που του αξίζει, επειδή ο υπάλληλος αδιαφόρησε. Το γεγονός ότι άλλος υπάλληλος πρέπει να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τις διαβάσεις ή ότι οι πεζοί δεν έχουν μία στοιχειώδη παροχή και ασφάλεια ή ότι οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν έναν ευθυνόφοβο ή ότι ένας εγωιστής απέφυγε ακόμα μια φορά να πληρώσει για την αντικοινωνική συμπεριφορά του, προφανώς δεν έχουν καμία σημασία. Όποιος βιάζεται, φεύγει νωρίτερα. Όποιος παραβιάζει τους κανόνες, καλώς πληρώνει.
Αυτό θα πει "μισή δουλειά ". Κάποιος υπάλληλος βαρέθηκε να κάνει σωστά τη δουλειά του: δηλ. να ενημερώσει την υπηρεσία του ώστε να μεριμνήςουν πρώτα να μετακινηθεί το όχημα.